sunnuntai 24. syyskuuta 2017

SYKSYN EKA SUPERLUKUMARATON // PÄÄTTYNYTYllä olevasta kuvasta näkyy vähän suunnitelmia mun superlukumaratonille! Mun piti aloittaa klo 17 lukeminen, mutta koska junan netti ei suostunut aluksi toimimaan niin tämän postauksen saaminen ulos kesti luvattoman kauan. :D Matkaan siis takaisin Turkuun ja koska VR:llä on ongelmia junassa niin matkaan menee yli 4h. Onpa siis aikaa lukea. :D Aloittelen kohta kunhan olen lukenut vielä hetken muiden maratoonailusta! Ihanaa, että teitä lähti mukaan noin moni<3

Aloitan urakkani Kiera Cassin Perijättärellä! Matkalla on mukana vielä Katharine McGeen Tuhat kerrosta pudotus joka on odottanut lukuvuoroaan aivan liian kauan. Päivittelen edistymistäni varmasti enemmän Twitterissä ja Instagramissa, linkit molempiin löytyy tuolta sivupalkista :)

klo 22:16

Aloitin maratonin 17:15 ja luin junassa vain 75 sivua Perijätärtä. Aikaa meni eniten somen selaamiseen, koska oon ihan fiiliksissä lukenu muiden maratoonailusta! Mut ei haittaa. Nyt oon vihdoin kotona ja haukkaan vähän jotain iltapalaa, että jaksan lukea vielä tunnin tai pari. Houkuttelisi aloittaa Saga sarjakuvien viides osa!

klo 11:38

Aloitin Sagan viidennen osan illalla ja luin siitä reilu puolet. Päivän matkustus vain alkoi painamaan silmiä, joten päätin käydä nukkumaan ajoissa. Aamulla jatkoin Sagan loppuun ja se oli hyvä! Vähän alkua sattui häiritsemään se, että edellisen osan lukemisesta oli niin kauan aikaa etten meinannut muistaa mistä tarina jatkui. :D Luin myös yhden luvun Perijätärtä ja ensimmäisen luvun kuvitetusta Harry Potter ja viisasten kivestä. Sain vähän myös tehtyä jo kotihommia ja into olisi tehdä niitä enemmänkin :D Ne myös olisi ehkä tärkeämpiä kuin lukeminen, mutta aion edelleen pyhittää aikani enimmäkseen kirjoille. Maratonia on vielä reilu viisi tuntia jäljellä! Tällä hetkellä houkuttelisi lukea Sagan kuudes kirja jonka onnekseni lainasin myös kirjastosta! Ulkona on myös super hyvä keli taas, joten jos vain kykenen niin raitista ilmaakin olisi kiva käydä haukkaamassa.

Maratonin kooste


Lopetin lukemisen jo 16:15 eli tuntia aiemmin kuin oli tarkoitus. Olin ollut koko päivän sisällä ja tuntui, että aivot eivät toimi enää ollenkaan, joten lähdin nauttimaan ihanan syksyisestä auringosta. Maratoonailu oli hauskaa, nautin lukemisesta! Mutta melkein vielä hauskempaa tällä kertaa oli seurata muiden maratoonaamista ja kaikki olivatkin ihanan aktiivisia Twitterissä ja Instagramissa!<3 Parasta tässä on se yhteishenki ja tieto siitä, että muutkin lukevat innolla! Mun koosteen tekeminen jäi vähän myöhäiseksi kun ulkoilun jälkeen päätin vielä siivota ja leipoa (huom. en ikinä leivo, mutta nyt taas näköjään teen ihan mitä vaan kunhan välttelen kouluhommia :'D).

Mitä sitten luin?

Kiera Cass - Perijätär s. 96
J.K. Rowling & Jim Kay - Harry Potter ja viisasten kivi s. 55
Brian K. Vaughan - Saga - viides kirja s. 152 kokonaan
Brian K. Vaughan - Saga - kuudes kirja s. 146 kokonaan

Yhteensä 449 sivua

Sagat olivat viihdyttäviä niin kuin aina ja nyt en malttaisi odottaa seuraavaa osaa! En edes tiedä milloin se ilmestyy suomeksi :(. Kuvitettua Potteria luin ensimmäistä kertaa ja ah, rakastan noita kuvia <3! Perijätär alkaa pikkuhiljaa nappaamaan, en vain välitä erityisemmin päähenkilöstä tällä hetkellä.

KIITOS VIELÄ KAIKILLE KETKÄ OLITTE MUKANA, OLITTE IHANAN AKTIIVISIA! Palailen viimeistään ensi viikon alussa postauksella seuraavasta superlukumaratonista ja siihen ilmoittautumisesta! 

16 kommenttia :

 1. Toivottavasti junat alkaa toimimaan ja pääset kotiin lukemaan :-) ja Potter <3___<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus puol 10 illalla vasta kotona :'D mutta ei tässä mitään. Potterit onneks odottaa kotona<3

   Poista
 2. Tsempit maratoonaamiseen! Ihanaa, että lähditte järkkäämään tällaista. :)

  VastaaPoista
 3. Ai tuo ihmeotukset on jo käännetty♥_♥ en pääse yli tuosta kannesta, se on niin hieno! Pitäisi itsekin siihen yrittää koskea ja saada se luettua..:--D Lukuiloa sinne raiteille! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on! <3 rakastan tota kantta! Luulin et luit ton jo aiemmi englanniks!

   Poista
  2. Kyl mä sitä sivun luin, mutta ei se inspannu just siihen hetkeen sittenXD

   Poista
  3. Aijaaaaaa :'DD haha, noh nyt uus yritys!

   Poista
 4. Tsemppiä koitokseen!^^
  Harmillisesti minulta jää tämä maraton väliin, sillä olen flunssan kourissa eivätkä koulutyöt valmistu itsestään. Toivottavasti pääsisin mukaan myöhempiin maratoneihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)
   Ja voih, pikaista paranemista<3 toivottavasti pääset seuraaviin mukaan!

   Poista
 5. Lukuiloa! Me vasta kohta aloitellaan :D

  VastaaPoista
 6. Kivaa maratonia! Minä yritän päästä ensi kerralla mukaan:)

  VastaaPoista
 7. Kiitos, kun järjestitte tämän! Katsotaan, jos vaikka marraskuussa oltaisiin uudestaan mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun osallistuitte ! =) Ja toivottavasti osallistutte uudestaan :')

   Poista

Kiitos kommentista ! :)