sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

MIKÄ RAUHALLINEN KESÄ?Tuntuu, että aloitan nykyään kaikki postaukseni samalla tavalla. Voivottelen sitä, miten aika rientää. Viimeisimmästä päivityksestäni on kulunut melkein puolitoista kuukautta. Ja kyllä, se vaivaa ja harmittaa mieltä. Toisaalta en taas haluaisi ottaa mitään paineita koko bloggauksesta ja lukemisesta. Palaan taas viimeistään syksyllä raiteilleni, ainakin toivon niin. Kesä on ennen ollut minulle sitä aikaa, jolloin luen paljon. Tämä kesä onkin aivan erilainen. Vietän aikaa ystävien kanssa, ulkoilen, matkustelen (okei, Netflix on aika iso sana myös). Kaikilla on lomaa töistä ja koulusta, joten jaksaa paremmin nähdäkin kaikkia ystäviä. Tietokoneen avaaminen on ollut hyvin haastavaa viimeisien kuukausien aikana. Tähänkin varmasti liittyy se, etten tee nykyään tietokoneella mitään muuta, kuin blogiin liittyviä juttuja. Älypuhelin kun on niin kätevä kaikkeen muuhun. 

Täytyy myöntää, että nautin elämästä tällä hetkellä. Kesäloma on kyllä ihmisen parasta aikaa. :D Vaikka tämän loman ensimmäinen viikko olikin ehkä rankka, niin se oli silti aivan mahtava. Käytiin poikaystäväni kanssa Barcelonassa. Ihana kaupunki, hyvää ruokaa ja aah . Suosittelen lämpimästi tutustumaan kyseiseen kaupunkiin. Vaikka itselläni onkin kaikki hyvin tällä hetkellä, silti en voi olla ajattelematta maailmaa ja sitä mitä täällä tapahtuu. Näitä sairaita asioita, mitkä saa ainakin tämän tytön mielen surulliseksi. Innostuin matkustelusta ihan älyttömästi, mutta kyllä se vähän pelottaa tällä hetkellä ulkomailla reissata. Ikinä ei tiedä missä voi tapahtua ja mitä. 
Näistä fiiliksistä voisinkin siirtyä pohtimaan mitä kesäkuussa tapahtui. Yllättäen mieleeni ei tule kuin yksi sana: työt. Olin koko Juhannuksenkin töissä, ekaa kertaa elämässäni kylläkin. :D Ensi vuonna voi sitten taas pyytää vapaata ja lähteä mökkeilemään. Kaikki lukusuunnitelmat mitä tein niin meni uusiksi. Aloitettiin Katrin kanssa Marissa Meyerin Cinderiä, mutta kumpikin meistä jätti kirjan kesken. Ei oikein kunnolla iskenyt kumpaakaan. Minä tosin ajattelin kirjan vielä lukea loppuun, mutta en juuri nyt. Taisin lukea jopa yhden kirjan kesäkuussa. Upeita määriä taas. Goodreads jaksaa myös muistuttaa, että olen 9 kirjaa tavoitteestani jäljessä.

Kesäkuussa luettua:

1. K.K. Alongi: Kevätuhrit (7.6)

Yhteensä: 1 kirja / 302 sivua

1 kirjastolaina
1 kotimainen ja suomeksi

Tässä kuussa olen saanut jo luettua yhden kirjan! Ja muutama muu kirja kesken.. Toivon, että edelliseen kuukauteen verrattuna määrä olisi ainakin kolminkertainen :D Kaksi viikkoa kesälomaa vielä jäljellä. Ensi viikolla pitäisi lähteä taas rantalomailemaan, mutta saa nähdä miten matkan käy kun kohdemaa on mikäs muukaan kuin Turkki. Pitää seurailla tilannetta. Nyt taidan lähteä katsomaan joko Valehtelevia viettelijöitä tai Gilmoren tyttöjä. Tai voisinpa repäistä ja pistää telkkarin kiinni ja lukea koko loppu illan! 

3 kommenttia :

 1. Tiedän ton tunteen, kun haluaisi blogata mutta koneella istumiseen ei ehkä olisi aikaa tai inspiraatiota... Älä koe siitä syyllisyyttä :) Kiva kuulla, että reissu meni hyvin, nauti muutenkin lomasta! Ja Gilmoren tytöt, se on niin hyvä sarja!! Me katsotaan sitä poikaystävän kanssa yhdessä niin ei tule liikaa katottua kun on eri työvuorot haha. Tosin nyt ei ehditä ollenkaan mikä harmittaa yllättävän paljon :D Ja hei, heitin sua blogipalkinnolla, käy katsomassa kun ehdit: http://bookishteaparty.blogspot.fi/2016/07/liebster-award-reissusuunnitelmat-ja.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tää tunne on kyl ärsyttävä! Mutta ehkä pääsen bloggauksen makuun taas kesän jälkeen. Koitan nauttia loppulomasta, toivottavasti tuun vielä Turkista hengissä takaisin! :D Voih Gilmoren tytöt <3 oon niin iloinen, että sarja tuli Netflixiin! Nyt monet muutkin löytävät tän mahtavan sarjan :) Ja kuten kävin jo siulle kommentoimassa, vastailen kysymyksiisi heti kun ehdin! :) oli sen verran hauskoja kysymyksiä, että haluan niihin vastata :D

   Poista
 2. Potter-maratonin lähtölaukauspostaus on julkaistu! Voit käydä linkittämässä maratonpostauksesi kommentteihin. Tervetuloa mukaan ja hyvää maratonia! :)

  https://lukujonossa.fi/2016/07/pottermaratonin-lahtolaukaus/

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ! :)