lauantai 30. heinäkuuta 2016

HARRY POTTER -MARATON!Kesälomani alkaa häämöttää loppuaan ja maanantaina täytyy suunnata taas töihin. Joten mikä olisikaan parempi tapa lopettaa kesäloma, kuin lukemalla Pottereita! Lukujonossa -blogi emännöi tämän maratonin. Maratonin virallinen päivä on huomenna 31.7, eli Harry Potterin syntymäpäivänä.

Olin juuri viikon etelässä lomailemassa ja siellä sain rannalla luettua Liekehtivän pikarin. Joten maratonin aloitan viidennellä osalla eli Feeniksin killalla. Aloitan maratonini luultavasti puolen yön aikaan, katson vähän miten kerkeän! Luultavasti tulen päivittelemään suoritustani enemmän Goodreadsin puolella (ehkä myös Twitterissä) kuin täällä blogin puolella. Olen sen verran hidas lukija, että en usko pääseväni viidennen kirjan loppuun asti päivässä. Voi myös olla, että välillä tulee luettua muuta Harry Potteriin liittyvää. Ensimmäinen kerta kun maratoonaan yhden vuorokauden ajan! Jännittää miten onnistun!

Lähtekää ihmeessä muutkin mukaan. Tällä maratonilla tulee myös hyvin edistyttyä Okklumeus-lukuhaasteessa.

klo 00.20

Maraton alkaa! Aloitan siis lukemaan Harry Potter ja Feeniksin kiltaa. Katsotaan kauanko pysyn hereillä.

klo 12.30

Sain yöllä luettua 30 sivua, kunnes uni tuli silmään. Ei siis kovin huima saavutus. Heräsin puoli 9 aamulla ja luin hieman lisää. Sitten kävi jotain hyvin ihmeellistä ja nukahdin uudestaan. Olen siis vähän yli puolen välin maratonia ja olen nukkunut siitä melkein koko ajan. Toisaalta pakkohan se on nukkua, että jaksaa aloittaa työt taas huomenna. En ole ankara itselleni. Syön vähän välipalaa nyt ja sitten yritän jatkaa urakkaani!

Luettuja sivuja tällä hetkellä on: 78

Maraton on päättynyt!

Lukeminen ja blogin päivittäminen jäi vähäiseksi. Päivittelin eniten Twitterin puolella, sillä en jaksanut istua koneella. Aina kun kävin lukemaan, minua kävi väsyttämään. Nukuin siis päivällä vielä pari tuntia lisää, joten 24h aikana taisin nukkua lähemmäs 15 tuntia. Luin suurimman osan ajasta Feeniksin kiltaa ja aloitin hieman lukemaan Huispaus kautta aikojen kirjaa. Viimeisenä lomapäivänä mieli teki kuitenkin ulkoilemaan ja viettämään aikaa poikaystävän kanssa, joten ehkei tämä ollutkaan kovin hyvä ajankohta maratonille. Fiiliksenä jäi halu kokeilla lukumaratonia uudelleen! Joten toivottavasti sellainen ajankohta järjestyisi itselleni nopeasti.

Luettuja sivuja tuli yhteensä: 152

Harry Potter ja Feeniksen kilta: 122
Huispaus kautta aikojen: 30

2 kommenttia :

  1. Tsemppiä maratonille! Sain tietää tästä vasta nyt ja täksi päiväksi on valitettavasti sen verran paljon ohjelmaa, etten osallistu tällä kertaa... Aion kuitenkin lukea Cursed Childia tänään niin paljon kuin ehdin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) harmi, ensi kerralla sitten! Mä en tiiä odotanko Cursed Childin suomennosta vai ostanko sen nyt englanniksi :D

      Poista

Kiitos kommentista ! :)