tiistai 14. maaliskuuta 2017

HELMIKUUN LEFFAT


HOTEL TRANSYLVANIA 2 (2015)
❥ Hotel Transylvania 2 on jatkoa ensimmäiselle osalle ja tässä osassa Draculasta on tullut pappa. Tutut kuviot jatkuvat edellisestä osasta kun Dracula pyörittää edelleen hotellia hirviöille ja monstereille. Toinen osa vain keskittyy eniten siihen, kun Dracula koittaa selvittää onko hänen lapsenlapsensa vampyyri vai ihminen.

Pidin ensimmäisestä osasta paljon. Se oli hauskan erilainen animaatio ja vitsitkin jaksoivat naurattaa. Mielestäni toinen osa ei tuonut mukanaan mitään uutta, mutta oli silti katsottava. Voisin kyllä katsoa uudelleenkin! Ei vain päässyt ensimmäisen osan tasolle. 

Ääninäyttelijöinä mm. Adam Sandler, Andy Samberg ja Selena Gomez 6/10 

X-Men: Days of Future Past (2014)
Wolverine lähetetään ajassa taaksepäin muuttamaan historiaa ja pelastamaan mutanttien tulevaisuus. Tulevaisuuden muuttaminen ei kuitenkaan osoitu helpoksi, eihän se ikinä?

En ikinä ajatellut tykkääväni X-Men leffoista, mutta jotenkin poikaystäväni sai houkuteltua minut katsomaan nämäkin. Ja yllättävää, että tykästyinkin ihan todella paljon. Leffaan on otettu lemppari näyttelijöitäni ja juonikin etenee miellyttävästi!

Pääosissa mm. Hugh Jackman, James McAvoy ja Jennifer Lawrence 8/10 

The Holiday (2006)
Kahdella naisella on miesongelmia ja mikään ei kuulostaisi paremmalta kuin arjesta eroon pääseminen. Amanda ja Iris tapaavat sattumalta netissä kun Amanda hakee jouluksi lomapaikkaa Englantiin. Naiset päättävät vaihtaa kahdeksi viikoksi mannerta ja asua toistensa kodeissa ja jo heti seuraavana päivänä matka voi alkaa. 

Tässä on yksi suosikki elokuvani. Kunnon hömppää. En edes tiedä monta kertaa oon tän nähnyt, mutta joka kerta nauran ja itken tätä katsoessa. :D Elokuva on vain mielestäni nappisuoritus. Ihanaihanaihana! Ja kuolaan joka kerta leffassa Jude Lawta.. ja haaveilen omasta pienestä talosta Englannissa. Sekä Arthur pappa on ihana!

Pääosissa mm. Cameron Diaz, Kate Winslet ja Jude Law. 9/10 
Mission: Impossible (1996) suom. Vaarallinen tehtävä
Oh God, muistin että nää Mission Impossiblet on hyviä. :D Oon nähnyt 4 ensimmäistä elokuvaa ja ajattelin ottaa uusintakierroksen ja katsoa lopuksi viidennen elokuvan, jota en ole nähnyt. Tää eka oli aikamoista kuraa, mutta annoin anteeksi ottaen huomioon milloin leffa on tehty. Aloitin toista leffaa ja jätin kesken, ei vaan pystynyt.. ehkä kerään motivaatiota vielä myöhemmin uusiksi. Muistaakseni kolmonen ja nelonen on jo ihan hyviä! Tai neljäs ainakin on hyvä, koska Samuli Edelmann :D.

Jos jollekkin on epäselvää mikä leffan juoni on, niin lyhyesti pähkinänkuoressa: Ethan Hunt -niminen agentti yrittää puhdistaa maineensa, sillä hänen oma järjestönsä epäilee häntä vakoojaksi. Hunt yrittää suorittaa mahdottomalta vaikuttavan tehtävän ja paljastaa oikean vakoojan. 

Pääosissa mm. Tom Cruise, Jon Voight ja Emmanuelle Béart. 5/10 

La La Land (2016)
Kuukauden ainut leffa jonka kävin katsomassa elokuvissa. En ollut perillä elokuvan juonesta etukäteen. Ainut mitä leffasta etukäteen tiesin: Voitti Oscareita, päänäyttelijät, musikaali ja kaikki hehkuttavat kuinka loistava leffa kyseessä. 

Ensimmäinen musikaali joka mieleeni tulee kun kuulen sanan musikaali, on Mamma Mia!. Odotin siis tältäkin jotain tajunnan räjäyttävää hyvän mielen tuovaa kuvaa. Well.. En saanut sitä mitä odotin. Puolet leffasta odotin, että milloin tässä alkaa tapahtumaan jotain mielenkiintoista. Leffa siis oli mielestäni hieman tylsä. Tai ehkä olen vain itse typerä, enkä tajua hyvän elokuvan päälle. Myönnetään, että Emma Stonen näyttely oli hyvää ja ansaitusti sai Oscarin siitä. Rayan Goslingille lämpesin hitaasti leffan aikana, mutta lämpesin kuitenkin. Ja elokuvan loppu.. Ei niin tavanomainen, mutta tämä katsoja olisi toivonut sitä tavanomaisempaa ja parempaa mieltä jättävää loppua! Voisin katsoa elokuvan uudestaan, mutta en heti. Ehkä vuoden päästä, kun olen osan tylsyydestä unohtanut. Muutamasta biisistäkin tykkäsin leffassa, mutta vain muutamasta.

Pääosissa mm. Emma Stone ja Rayan Gosling. 7/10 

Uudet elokuvat: 3
Uusintoja: 2
2017 katsotut elokuvat 12/75

kuvat imdb

6 kommenttia :

  1. Oltiin kaverin kanssa katsomassa La la landia ja itkimme ehkä ämpärillisen :D itse kuulun elokuvan faneihin, mutta tiedän kyllä myös ihmisiä, jotka eivät lämmenneet sille juurikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite itken tyyliin aina kun elokuvassa tai sarjassa joku muu itkee. :DD Ja taisin pari kyyneltä tirautettua La la landin lopussakin :D mutta joo, ei kyllä iskenyt täysillä :(

      Poista
  2. The Holiday! Nyt täytyy kyllä myöntää että oon monesti aloittanut katsomaan sitä ja sitten on tullut joku keskeytys ja en oo ikinä saanut katottua sitä loppuun asti... Se Winsletin näyttelemän naisen talo on ihana!

    En oo myöskään katsonut koskaan Mission Impossiblea, näin siitä joskus mainoksen ja reaktiona oli pientä tirskumista kun Tomppa Cruise rimpuili jotain kalliota pitkin tyyliin yhden sormen varassa... :D

    La La Land on pakko kyllä itelläkin katsoa, ei tosin kiinnosta kovin paljoa koska sitä on hypetetty niin paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ää. Katso ihmeessä Holiday<3! Itellä ainaki tulee leffasta tosi hyvä mieli, ja voi kattoa mihin aikaa vuodesta vain vaikka sijoittuukin jouluun :D

      Joo aika hulvattomia nuo Mission Impossiblet on, näin ihan ensimmäiseksi 4 osan kun kaverit vei mut leffaan ihan randomilla sen katsomaan. :D En edes ollut paljon pihalla. Niiku oikeesti vois jatko-osista luulla. Muistan myös ku koko elokuvasali alkoi taputtamaan kun Samuli Edelmann puhui ensimmäisen kerran leffassa :D

      Vietettiin äitini kanssa laatuaikaa ja käytiin katsomassa La La Land.. oli molemmille kyllä hienoinen pettymys. Ei jäänyt leffan jälkeen yhtään hyvä fiilis. :D Mutta, moni tästä on pitänyt joten ehkä sinäkin! Itse olin lukenut vain niitä ylistäviä kommentteja, joten odotukset olivat nousseet todella korkeiksi. :D

      Poista
  3. Miten multa on mennyt ohi se että James McAvoy on x-menissä! Pakko kai katsoa joskus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on näissä uusimmissa leffoissa, ainaki parissa. :D En oo uusinta X-meniä vielä kattonut!

      Poista

Kiitos kommentista ! :)