sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

HELMIKUUN LUETUT



Pidin tahtomattani kuukauden bloggaus tauon, mutta täällä ollaan taas! Tärkeämmät asiat on saatu ainakin hetkeksi pois päiväjärjestyksestä, joten voin antaa itselleni luvan paneutua taas blogimaailmaan ja lukemiseen. Helmikuu loppui jo melkein kaksi viikkoa sitten, enkä edes ole vielä kunnolla tajunnut kuinka keväistä tuolla ulkona jo on! Vaikka tuntuukin, että energiaa löytyy omasta kehosta paljon enemmän, kiitos valon❥. Helmikuussa ei tapahtunut mitään ihmeellistä, oli vain perus arkea jonka lomassa yritin vähän ehtiä lukemaan. Osallistuin ensimmäistä kertaa ystävänpäivän lukumaratoniin (kylläkin taas aivan naurettavilla tuloksilla) ja hirveä into olisi maratoonata uusiksi lähiaikoina. Kirjoja on tullut ostettua taas aivan liikaa ja olenkin ihan luovuttanu typerien lakkojen kanssa. Tajusin vihdoin, ettei ne onnistu. Ja jos uudet kirjat hyllyssä tuo iloa, niin antaa tuoda. :D

Helmikuussa luettua:

1. J.K. Rowling - Harry Potter ja kuoleman varjelukset (bloggaus tulossa, 14.2)
2. J.K. Rowling, John Tiffany, Jack Thorne - Harry Potter ja kirottu lapsi osat 1 ja 2 (bloggaus tulossa, 17.2)
3. Kiera Cass - Ainoa (bloggaus tulossa, 22.2)

Yhteensä: 3 kirjaa / 1597 sivua

3 omasta hyllystä
3 suomeksi

Kuten näkyy, rästipostauksia on kertynyt ja paljon. Yksi kirja olisi bloggaamatta vielä joulukuultakin !!! Yritän kuitenkin nyt tulevalla viikolla saada postauksia julkaistua, mitään en kuitenkaan lupaa. :D
Kaikki lukemani kirjat olivat hyviä ja kerrankin kaikki omasta hyllystä! Kirottu lapsi ei ihan päässyt kahden muun tasolle, mutta siitä sitten enemmän omassa postauksessa.

Tällä hetkellä toivon vain vuorokausiin enemmän tunteja, jotta aikaa jäisi kaikelle mille haluaisin. :D Kirjastosta olen TAAS onnistunut haalimaan sen 50 lainaa (vastahan mä palautin tällaisen määrän kirjoja, miten oon taas tässä tilanteessa??). Oman hyllyn lukemattomiakin on suurensuuri määrä. Heh, ei mitään uutta siis.

Helmet lukuhaaste: 9/50
Popsugar reading challenge: 7/52

Ihanaa kevään alkua kaikille!

10 kommenttia :

  1. Minulla rästipostauksia tammikuulta saakka. :D Viisi postausta + kaksi Rising-kritiikkiä julkaisematta blogissa. Onneksi ensi viikolle on ajastettu jo yksi bloggaus (postaus no:700!). Eiköhän noita tässä kuussa saa pois työpöydältä.

    Sain luettua Ainoan eilen loppuun ja huh kun oli taas tunteiden vuoristorataa. Ihan mahtavaa, että sarjan seuraava osa tulee jo syksyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miulla on varmaan joku 7 postausta rästissä :'D Nooh.. ehtiihän sitä, ärsyttää vaan kun ei jää niin paljon sanottavaa luetuista kirjoista mitä kauemmin menee aikaa :D Ja hui, 700! Se on jo paljon!

      Syksyyn on niin pitkä aika </3 :D Ainoan loppu oli kyllä.. huhhuh! Meinasin lukea seuraavan osan englanniksi, mutta totesin että jaksan jotenkin odottaa syksyyn. Voin lukea muita kirjoja tässä välissä ja haluan kuitenkin koko sarjan suomeksi omaan hyllyyni.

      Poista
  2. Mulla kans nuo lainamäärät aina jotenkin pääsee kasvamaan. Varsinkin jos on töissä kirjastossa niin joka päivä melkein lähtee joku kirja matkaan :D Onneks nyt oon saanut lainamäärän pidettyy suurin piirtein hanskassa, lujalla itsekurilla. Toki välillä tulee lipsahduksia. Ja ne oman hyllyn kirjat... Ei mennä siihen :D

    Mut kiva saldo. Pitää varmaan itekin alottaa toi Cassin sarja kun niin moni on siitä höpöttänyt. Mulla se eka kirja on yöpöydällä koko ajan muistuttamassa olemassa olostaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En edes halua tietää kuinka käsistä lähtisi jos joka päivä kirjastossa kävisi. :D Yritän ensi kerralla palauttaa lainoista ne, mitkä tiedän tarttuvan viimeisten joukossa käsiini. :D

      Oi aloita se! Se ensimmäinen osa oli muistaakseni hyllynlämmittäjä haasteessasikin! Valinta-sarja on nopeaa ja viihdyttävää luettavaa, ainakin itse nautin älyttömästi :)

      Poista
  3. Minulla on yhä kymmenen kirjaa lainassa. Huomenna pitäisi palauttaa silmät kiinni neljä, jotta mitään ei tartu mukaan. Minulla oli ensimmäistä kertaa ikinä rästipostauksia, mutta onneksi sain ne laitettua blogiin. Kiera Cassin kirjasarja oli muuten ihastuttava! Aivot sai laittaa täysin narikkaan ja vain nauttia prinsessa meiningistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olispa miullakii vaa 10 :D mut ei kun viisinkertainen määrä :D. Itelläni jotenkin aina onnistuu kertymään noita postauksia jonoksi asti.. Sitä päivää odotellessa ku en keksi mitään blogattavaa (tosin toivon ettei tuollaista päivää tule :'D).
      Cassin sarja kyllä nousi itselläni lemppareihin, niin ihana<3

      Poista
  4. Olen viime vuoden lopulta asti paininut rästibloggausten kanssa ja nyt viimein alkaa helpottamaan, kun olen karsinut kirjoitettavia postauksia ja päättänyt jättää luettuja bloggaamatta. Viime vuoden viimeinen kirja olisi vielä bloggaamatta mutta saa nähdä, ilmestyykö se ikinä blogiin. Muuten olen jo viime viikon luetuissa, jes! Tsemppiä rästipostausten kanssa, kyllä ne siitä harvenevat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo itsekin karsin muutamat kirjat.. En vain voi jättää kirjoittamatta joidenkin sarjojen jatko-osista, jos olen kirjoittanut aikaisemmista :'D Kiitos tsempistä ;D

      Poista
  5. Itse päätin jättää tammikuulta ja helmikuulta rästissä olevat postaamatta. Tammikuussa taisi jäädä neljä-viisi kirjaa bloggaamatta ja helmikuulta ne muutamat mitkä ylipäänsä luin. :D Lähinnä varmaan, koska helmikuussa elämän täytti ihan muut asiat kuin lukeminen ja bloggaaminen. Jos tässä maaliskuussa ottaisi itseään niskasta kiinni. Ihanaa ja aurinkoista kevättä! /Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itekkii yritän ryhdistäytyä nyt kun näin kevättä ja kesää kohti mennään hurjaa vauhtia :D Onneks tää bloggaaminen ei kuitenkaan oo niin vakavaa, että ei haittaa jos jokunen kirja jää bloggaamatta. :D Ihanaa kevättä siullekkii Tiia! :)

      Poista

Kiitos kommentista ! :)