lauantai 8. heinäkuuta 2017

KESÄN KUULUMISIA

Heipsan! Viimeinen kuukausi on ollut yhtä hullunmyllyä ja varsinkin viimeisin viikko on ollut super kiireinen. Se valitettavasti näkyy täällä blogin puolella ja somessa muutenkin kun en jaksa päivittää mm. instagramia. Kuvien ottaminen nyt vaan vaatii ihan hirveitä ponnisteluja tai saati postausten kirjoittaminen :D En kuitenkaan ole täältä mihinkään katoamassa.
Vielä 11 työvuoroa ja sitten ansaittu kolmen viikon kesäloma! Kesälomakin on täynnä ohjelmaa mm. viikon reissu Kyprokselle, muuttolaatikoiden täyttämistä (niin hei te ketkä ette ole twitterin puolella, niin mä pääsin kouluun! Joten edessä muutto Lappeenrannasta Turkuun, iik!). Eikä tämä pyöritys kyllä lopu sen kesäloman jälkeenkään, sillä tosiaan tämä likka vaihtaa kaupunkia ja opiskelijaelämä astuu kuvioihin.

Tähän väliin ajattelin listata mitä tuli luettua touko-kesäkuussa koska en näköjään saa enää aikaiseksi tehtyä koosteitakaan.

Tove Jansson - Muumit: Parhaat sarjakuvat väreissä (19.5)
Holly Bourne - Oonko ihan normaali? (31.5)
Becky Albertalli - Minä, Simon, Homo Sapiens (11.6, linkki vanhaan postaukseen)
Mikko Ketola - Marian Koodi #1 (12.6)
Jay Asher - Kolmetoista syytä (20.6)

Halusin tulla tekemään pikaisen päivityksen miten tällä puolella ruutua menee! Mulla on miljoona rästipostausta tallennettuna, joten koitan niitä sylkeä ulos aina kun vain kerkeän. :D Mä lähden tästä iltavuoroon, joten tsempit kaikille ketkä osallistuu kesän toiseen lukumaratoniin tänä viikonloppuna! 7 kommenttia :

 1. Onnea opiskelupaikasta! :) Minäkin pääsin kouluun, mutta minun ei tarvitse sentään vaihtaa kaupunkia. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Onnea sullekin! Mitä pääsit opiskelemaan? :) Mulle tuli kyllä niin puskista tää opiskelupaikka, että en tiedä olenko vieläkään sisäistänyt asiaa kunnolla :D. Luulen kuitenkin, että tässä iässä on ihan kiva kokeilla jotain uutta maisemaa kun koko ikä mennyt näissä samoissa. Joten vielä ainakin innoissani oon lähössä kääntämään uutta sivua elämässä (ja ehkä vähän peloissani :D).

   Poista
  2. Kiitos! :) Pääsin opiskelemaan sosionomiaa. :) Minullekin opiskelupaikan saaminen tuli puskista, vaikka tämä oli viides hakukertani (alalle haut puolen vuoden välein) - olin muuttunut aiempien epäonnistumisten jälkeen pessimistiseksi, vaikka jatkoinkin yrittämistä. Minulla on aikalailla samoja fiiliksiä kuin sinulla tuon sisäistämisen kanssa, vaikka monia järjestelyitä asian tiimoilta on jo tullut tehtyä. :D
   Minun elämäni on niin tiiviisti täällä kotikaupungissani, että olisi ollut hyvin vaikeaa muuttaa jonnekin muualle, ainakaan kovin kauas.

   Pelkokin kuuluu asiaan, mutta hyvin se menee! :)

   Poista
  3. Oi! Mullakin oli sosionomin opinnot aiemmin mielessä, mutta päädyin sit kuitenkin tradenomiin (vaikka työllistyminen nyt on mitä on varsinkin kirjastojen puolella, mutta oli pakko yrittää kun tämä eniten kiinnosti!).
   Siskoni pääsi myös Turkuun opiskelemaan, joten onneksi on edes alkuun yksi tuttu ihminen siinä kaupungissa, helpottaa edes hieman. :D

   Poista
  4. Kyllä minusta se kiinnostuksen määrä on loppupeleissä tärkeämpää kuin työllisyystilanne. Hienoa, että sinäkin pääset toteuttamaan haavettasi! :)
   Siskosi asuminen samassa kaupungissa auttaa varmasti kotiutumista, ja kyllähän sitä opiskelujen alkaessa väkisinkin tutustuu uusiin ihmisiin. :D

   Poista
 2. Onnea opiskelupaikasta ja hei, tervetuloa Turkuun! Turku on mainio!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Turku vaikutti oikein mainiolta, kun siellä kaksi päivää kesän alussa pyörähdin! Joten vielä ainakin ihan fiiliksissä sinne muuttamassa ! :D

   Poista

Kiitos kommentista ! :)