sunnuntai 22. lokakuuta 2017

SUPERLUKUMARATON 2/4


Vihdoin ja viimein pääsen itsekin aloittamaan maratoonaamisen! Jouduin ottamaan tälle sunnuntaille työvuoron, joten jouduin siirtämään aloittamisen iltaan. Mutta koska elämässä aina tapahtuu ja tulee muutoksia suunnitelmiin, aloittaminen venyi aivan viime tippaan. Te muut maratoonaajat olette joko oman osuutenne jo suorittaneet tai luultavasti viime metreillä. :D Yritän jaksaa lukea nyt ennen nukkumaan menoa hieman ja sitten huomenna ainakin myöhälle iltapäivään asti. Ihan koko huomista tuskin kerkeän lukemaan, sillä onnistuin välttelemään koko syysloman koulutehtäviä (miten olenkin tässä näin hyvä?). Tämän kaiken lisäksi edessä häämöttää taas muuttopuuhat (koska jee, poikaystävä sai töitä täältä Turusta!).

Aloitan lukemisen 23.30 jatkamalla jo kesken olevaa Brownin kirjaa. Saatan myös vaihtaa hieman hyllyyn unohtuneen Katharine McGeen teokseen. :D Nyt kyllä oikeasti mennään aivan fiilispohjalta, mutta lukeminen ei todellakaan lopu kesken näiden seinien sisällä! Päivittelen taas enemmän Twitterissä ja Instassa, mutta yritän muistaa tulla tännekin päivittelemään.

24.10.
Hommahan meni niin, että lukemiseen keskittymisestä ei tullut mitään. En lähde syitä täällä netissä avaamaan yhtään enempää. Tällä kertaa kävi näin. :( Taisin yhteensä lukea 10 sivua Katharine McGeen kirjasta ja kuunnella Nälkäpeliä äänikirjana 12 minuuttia.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ! :)