maanantai 2. lokakuuta 2017

HEINÄ-, ELO- JA SYYSKUUN LEFFAT

THE GAME PLAN (2007)
Joe Kingman on supertähti, jolla on jalkapallokentän kokoinen ego. Hän on valmistautumassa tärkeään otteluun, kun 8-vuotias tytär, jonka olemassaolosta Joe ei edes tiennyt, ilmaantuu isänsä poikamieskämppään. Ottelun lähestyessä Joe tajuaa, että tärkein voitto hänelle onkin erään pienen, mutta hyvin tärkeän ihailijan arvostus.

Aaa että, mikä leffa. Tämä leffa tuo edelleen hyvän mielen! Nautin ihan älyttömästi taas vaikka olenkin nähnyt tämän sen +10 kertaa :D The Rock on huippu tässä, eikä Madison Pettistä voi olla kehumatta myöskään (Madison on niin söpökin!). Perus Disney, mutta niin ihana.

Pääosissa mm. Dwayne Johnson (The Rock), Madison Pettis ja Roselyn Sanchez.


NERVE (2016) 
Uuttera high school -opiskelija Vee (Emma Roberts) saa tarpeekseen varovaisen turvallisesta elämästään ja päättää räväyttää. Ystävien painostuksesta hän päätyy osallistumaan suosittuun NERVE-nimiseen nettipeliin yhden haasteen ajaksi – luvassahan on vain harmitonta hauskanpitoa. Mutta Veen jäädessä yhä pahemmin koukkuun adrenaliinitäyteisen kisan jännitykseen, saa peli pahaenteisen käänteen ja alkaa muuttua yhä vaarallisemmaksi. Lopulta edessä on viimeinen erä, jossa pelissä on jo hänen koko tulevaisuutensa.

Odotin Nerveltä ehkä ihan vähän enemmän. Idea on mielestäni kivan erilainen, mutta olisi ehkä toiminut paremmin kirjana. Leffaa katsoessa ärsytti asiat joita Vee teki, sillä osa niistä oli hyvin epäuskottavia. Mutta noh, ihan katsottava leffa minusta (poikaystävä luovutti ennen leffan loppua :D).

Pääosissa mm. Emma Roberts, Dave Franco ja Miles Heizer.

PASSENGERS (2016)
Jennifer Lawrence ja Chris Pratt ovat kaksi matkustajaa avaruusaluksella, joka kiitää kohti uutta elämää uudella planeetalla. Matka saa dramaattisen käänteen, kun heidän horroskapselinsa herättävät heidät tuntemattomasta syystä 90 vuotta liian aikaisin. Kun Jim ja Aurora yrittävät selvittää mistä kapselien toimintahäiriö johtui, alkavat he rakastua toisiinsa pystymättä vastustamaan toistensa vetovoimaa… kunnes heille selviää, että koko alus ja kaikki sen matkustajat ovat vakavassa vaarassa, sekä totuus siitä miksi he heräsivät.

Tykkään ihan älyttömästi tämän tyylisistä leffoista nykyään! Ja noh.. ihan sama mikä leffa, mutta katson sen jos siinä on Chris Pratt. Pidän myös Lawrencesta, vaikka olinkin yhdessä vaiheessa erittäin kyllästynyt naisen naamaan. Leffasta tulee mieleen vähän Kepler62 -kirjasarja :D Suosittelen!

Pääosissa mm. Chris Pratt, Jennifer Lawrence ja Michael Sheen.

LOVE, ROSIE (2014)
Rosie Dunn ja Alex Stewart ovat olleet parhaita kavereita kuusivuotiaasta asti. Teini-ikä tuo tullessaan niin yöelämän ilot kuin seurustelujen surutkin. Haaveillessaan ympäri maailman matkaamisesta ja uusista seikkailuista, ystävykset päättävät ottaa hypyn tuntemattomaan - niin elämän kuin ystävyytensä kohdalla - ja suunnata yhdessä pienestä brittikylästä Bostonin yliopistoon. Kohtalolla on kuitenkin muita suunnitelmia, kun Rosie toteaa hurjan bileillan kylän komistuksen kanssa johtaneen raskauteen. Rosie kannustaa Alexin lähtemään Yhdysvaltoihin suunnitelmien mukaisesti, hänen seuratessaan perässä heti kun pystyy. Kaksitoista vuotta kuluu ja kaksikon elämä muuttuu. Uudet kokemukset, suhteet ja arjen nousut ja laskut ohjaavat elämää. Nuoruusvuosien luoma ehdoton yhteys säilyy, mutta selviytyykö ystävyys ajasta ja välimatkasta? Rosien takaraivossa sykkii kaiken lisäksi ajatus: tarkoitettiinko heidän alunperinkin olevan enemmän kuin ystäviä?

Rakastan kirjaa johon tämä leffa perustuu. Se on Cecelia Ahernin Sateenkaaren tuolla puolen. Luin kirjan 15-vuotiaana, jonka jälkeen rakastuin Ahernin tuotantoon. Olin aivan unohtanut, että tästä oltiin tehty elokuva ja katsoin sen vasta nyt kolme vuotta myöhemmin! Ja kuten arvata saattaa, kirja oli parempi. Mutta oli tämä silti ihan perus hömppäleffaksi hyvä.

Pääosissa mm. Lily Collins, Sam Claflin ja Jaime Winstone.
MOANA (2016) suom. Vaiana
Walt Disney Animation Studiosin elokuva Vaiana on mukaansatempaava animaatio, joka kertoo seikkailunhaluisesta nuoresta tytöstä, joka lähtee uhkarohkealle matkalle pelastaakseen kansansa. Matkansa aikana Vaiana tapaa aikanaan niin mahtavan puolijumalan nimeltä Maui, joka opastaa mestarisuunnistajaksi haluavaa Vaianaa. Toiminnantäyteisellä seikkailullaan he seilaavat halki vellovan valtameren kohdaten hirmuisia hirviöitä ja tukalia tilanteita. Matkan varrella Vaiana tulee täyttäneeksi esi-isiensä tehtävän ja löytää jotain, mitä on aina etsinyt: oman itsensä.

Olin odottanut Vaianan näkemistä jo tovin, mutta taas jouduin ihan vähän pettymään. Leffa ei tuonut mitään yllättävää ja juonikin oli hieman tylsä. Perus Disney laatua kyllä, mutta ei parhaimmistoa. Musiikki oli kyllä tosi miellyttävää tässä!

Ääninäyttelijöinä mm. Auli'i Cravalho, Dwayne Johnson ja Rachel House.

SAUSAGE PARTY (2016)
Sausage Party - ensimmäinen vain aikuisille tehty pitkä animaatioelokuva - kertoo nakkimakkarasta, joka johdattaa ryhmän supermarketin tuotteita matkalle kohti perimmäistä totuutta niiden olemassaolosta ja siitä, mitä todella tapahtuu sen jälkeen kun ne poimitaan supermarketin hyllyltä…

Tuota.. En oikein tiedä mitä tästä sanoisin :DD Veti aika sanattomaksi. Järkyttävän härski leffa ja apua jos joku penska tämän näkisi. En oikein tiedä iskikö tämä huumori minuun, sillä taisin enemmin olla vain leuka lattiaan asti pudonneena ja silmät pyöreinä järkytyksestä :D.

Ääninäyttelijöinä mm. Jonah Hill, Michael Cera ja Salma Hayek.

IRON MAN (2008)
Upporikas teollisuusmies ja keksijä Tony Stark kidnapataan ja hänet pakotetaan keksimään kaikkien aikojen tuhoaseen. Aseen sijasta hän älyään ja kekseliäisyyttään käyttäen tekeekin huipputeknisen panssaripuvun, jonka turvin hän pakenee vankilastaan. Paljastettuaan ilkeän, koko maailmaan kohdistuvan juonen, Tony pukeutuu jälleen haarniskaansa ja vannoo suojelevansa maailmaa Iron Manina.

Kyllä. Aloitin taas Marvelin leffat alusta. Ainakin viides kerta kun tämän leffan katsoin! Nämä ovat vain niin hyviä ja vieläkin joka kerta tajuan asioita joita en aiemmin ole edes huomannut! Leffat ovat huikeasti kytkeytyneinä toisiinsa ja viittaavat tulevaan ja menneeseen nerokkaasti. Näiden leffojen näyttelijät ovat ihan lemppareita ja huumori iskee ja kovin!

Pääosissa mm. Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow ja Jeff Bridges.


Uudet elokuvat: 5
Uusintoja: 2
2017 katsotut elokuvat 31/75

kuvat imdb
elokuvien synopsis finnkino.fi ja makuuni.fi

2 kommenttia :

 1. Mun on myös pitänyt katsoa Nerve vaikka kuinka kauan, mutta jostain syystä se ei kuitenkaan oo kiinnostanut vielä niin paljon että olisin saanut aikaiseksi. Mun mielestä siinä on hyvä idea josta olisi voinut saada mainion leffan, mutta arvostelujen perusteella tätä ei kuitenkaan tapahtunut :D

  Mulle ihan uus tuttavuus tuo Love, Rosie, joka kyllä alkoi kiinnostamaan sen verran että pakko varmaan lukea se kirja! Vaiana kans pitäisi katsoa, Viaplay oli näköjään lisännyt sen tarjontaan. Kyllähän se joskus tuohon Disney -kokoelmaan pitää hankkia :D

  Ja siis nyt alkoi kiinnostamaan myös tämä Sausage Party, pakko varmaan katsoa sekin :DDD

  VastaaPoista
 2. Joo Viaplaylta katoin itseasiassa just Nerven, Vaianan ja Sausage Partyn. :'DD Ja siis kaikki Disney leffat pitää katsoa ja omistaa<3 Ja on tuo Nervekin ihan kerran katsottavan arvoinen :D Sausage Party.... Se on pakko katsoa itse XD

  Love, Rosie oli ainakin silloin 15 kesäsenä ihan super hyvä kirja. Siis perus hömppäkirja mut jotenki se oli niin söpö :DDD En oo kyl uskaltanu lukee uusiks, ettei sen hohto katoa, mutta kyllähän se tuosta omasta hyllystä löytyisi :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ! :)