perjantai 5. tammikuuta 2018

#HYLLYNLÄMMITTÄJÄ 2018

Ostin itselleni uuden puhelimen kuukausi sitten. Miten tämä liittyy mihinkään? Minäpä kerron. Löysin vihdoin Podcastit. Iphonella on kätevästi jo valmiina Podcast-sovellus ja mulla on niin paljon muistia puhelimessa, että pystyin vaivatta lataamaan SoundCloudinkin. Olen niin iloinen! Kun ei jaksa aina keskittyä äänikirjaan, niin Podcast on miellyttävämpi vaihtoehto. Ja ihanat Sivumennen-podcastin Jonna ja Johanna järjestivät jo vuosi sitten Hyllynlämmittäjä-haasteen ja tänä vuonna uudestaan! Viime vuodesta en viitsi edes mainita enempää.. taisin lukea jopa 1,5 kirjaa omasta pinostani. Mutta nyt, uusi yritys ja ihan tosissaan !


12 KIRJAA 12 KUUKAUTTA

1. Ashley Poston - Geekerella
2. Richelle Mead - Vampire Academy
3. Jane Austen - Ylpeys ja ennakkoluulo
4. Alexandra Bracken - Passenger
5. Morgan Matson - Amy & Roger's Epic Detour
6. Stephanie Perkins - Lola and the Boy Next Door
7. V.E. Schwab - Darker Shade of Magic
8. Becky Albertalli - The Upside of Unrequited
9. Alan Bradley - Piiraan maku makea
10. Magdalena Hai - Kerjäläisprinsessa
11. Sophie Kinsella - Salaisuuksia ilmassa
12. Erin Morgenstern - Yösirkus

Aiotko sinä osallistua tähän? Onko meillä kenties samoja teoksia listattuna? Mitä sinä aiot lukea?

4 kommenttia :

 1. Mulla ois tuo samainen painos Ylpeydestä ja ennakkoluulosta ollut nyt kolme kuukautta kirjastosta lainassa, jospa sen viimein saisin vaikka luettuakin! Muuten en ehkä tänä(kään) vuonna uskalla tähän haasteeseen lähteä mukaan, mulla on tapana lukea hyllystä aina kaikkea muuta kuin mitä listaan luettavaksi. Plus voin myös tekosyynomaisesti vedota siihen, että asun lähtökohtaisesti eri paikkakunnalla kuin kirjani, joten... :D Ehkä sit joskus taas kun muutan pysyvästi yhdelle paikkakunnalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut jo kaksi vuotta ainakin tuo painos hyllyssä, enkä ole vielä kertaakaan kyseistä teosta lukenut. Ihan hävettää :D. Yritin valita tähän tänä vuonna oikeasti kirjoja joihin haluan tarttua sekä kirjoja joista osa sopii Helmet-lukuhaasteeseen. Katsotaan kuinka kauan tätä innostusta kestää.. veikkaan kolme viikkoa :'DDD.
   Mun mielestä ihan hyvät perustelut sulla! Varsinkin jos sä Joensuussa käytät enimmäkseen just vaan kirjastoa. Tälläset saattaa olla kyllä vähän petollisia haasteita ja voi käydä niinkin huonosti, että nää vaan työntää kirjat sinne epämukavuusalueelle ja vie kaiken mielenkiinnon tarttua näihin. :D Toivon hartaasti silti ettei näin käy.

   Poista
 2. Mullakin on ollut tuo samainen kaunokaispainos Ylpeydestä ja ennakkoluulosta ollut pari vuotta hyllyssä... Pitäisiköhän itsekin lukea se tänä vuonna, vaikkei se mun Hyllynlämmittäjä-pinoon päässytkään. Ehkä!

  Hyviä kirjoja sulla pinossa :) Odotan mielenkiinnolla sun arviota Geekerellasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se taitaa löytyä aika monelta ;) on se niin kaunis<3. Lue ihmeessä!! Olisikin hauskaa jos moni sen tänä vuonna lukisi, vois lueskella kaikkien muiden arvioita :)
   Yritin tosiaan valita sellaisia kirjoja jotka houkuttelee, koska silloin on edes jonkin näköinen mahdollisuus, että suoritan tämän haasteen :’D Geekerella on ollut jo liian kauan lukemattomana, en ymmärrä. Olin niin innoissani kun sen tilasin ja silti se vain jäi hyllyyn lojumaan. :D

   Poista

Kiitos kommentista ! :)