torstai 23. huhtikuuta 2020

MIHIN HÄVISIN 10 KUUKAUDEKSI?


Hei ihanat lukijani, jos teitä enää siellä ruudun toisella puolella on! On aivan super outoa kirjoittaa tänne, mutta samalla niin ihanaa. Vielä noin kuukausi sitten ajattelin, että en palaa tänne enää ikinä. Kynnys kirjoittamiseen kasvoi kasvamistaan mitä kauemmin olin kirjoittamatta. Ja mihin mä enää blogia tarvitsen kun on Bookstagram? Hyvä kysymys. Ja lukeeko blogeja enää kukaan? Kai vähemmän kuin ennen. Mutta silti, haluan palata tänne. Heipat tuli sanottua nyt samalla myös Tylypahkan kirjastolle (joka siis oli blogini entinen nimi). Halusin yhtenäisen nimen blogille sekä kirjagramille. Näin blogi ja kirjagram voisivat kulkea käsi kädessä. En tosin tiedä onko mulla enää lukijoita kun niin kauan olin pois, mutta ei sekään haittaa! Mä olen kuitenkin vuodesta 2015 asti tehnyt blogia pääsääntöisesti vain itselleni. Toki kommentit ja lukijat ovat tuoneet lisäintoa ja iloa tekemiseen. Mä kuitenkin olen viime aikoina huomannut, että instaan päivittäessä jutut jää usein pintaraapaisuksi. Kaipaan sitä, että voin höpötellä tänne pidemmin. Varsinkin viime viikolla kun postasin YA-kirjallisuuden tilanteesta Suomessa. Mullahan olisi ollut sanottavaa aiheesta kilometrin verran. Ei Instagram riitä kaikkeen. Plussansa se saa toki siitä, että sinne päivittäminen käy nopeasti. Rakastan myös valokuvaamista, joten blogin päivittäminen ei tarkoita sitä, että olisin kirjagramin unohtamassa. 

mitä mulle kuuluu nyt

Opinnot ovat käytännössä muutamaa verkkokurssia ja opparia vaille valmiit. Opiskelen siis kolmatta vuotta kirjasto- ja tietopalvelua ammattikorkeakoulussa. Tavoitteena valmistua ensi jouluun mennessä. Teen töitä opintojen ohella kirjastossa, tällä hetkellä pari kertaa viikossa ja olen niin kiitollinen siitä, että saan töissä käydä vallitsevista olosuhteista huolimatta. Ainakin vielä. Toivon hartaasti, että kirjastot saadaan ensi kuussa taas auki, edes jotenkin. Mulla on ikävä asiakkaita! Ja ihan teidän muiden lukutoukkien puolesta toivon, että pääsisitte taas kirjaston kirjoihin käsiksi. Tällä hetkellä kun kaikki tapahtumat on peruttu luultavasti koko kesältäkin, saan kirjoista niin paljon iloa! Ja sanotaan nyt rehellisesti, että ilman koronaa mä tuskin olisin tänne blogiin palannut ja aikaa tähän löytänyt. Kyllä tästä maailman pysähtymisestä olen jotain hyvääkin saanut.

En tiedä mikä oma postaustahti tänne tulee olemaan, mutta stressiä en aio tästä enää ottaa! Uskoisin, että on hyvinkin mahdollista että postailen tänne tulevaisuudessa muutakin elämää, en pelkästään kirjoista. Tosin katsotaan paljonko tässä elämässä edes tapahtuu, onko mulla sanottavaa mistään muusta kuin kirjoista ja tv-sarjoista, haha. 

Nyt mä kiidän lukemaan muiden blogeja, koska sitäkään en ole tehnyt aikoihin!


Mitä teille kuuluu? Olisiko teillä toiveita siitä mitä tänne postailisin? Sana on vapaa! :D

4 kommenttia :

 1. Hei pitkästä aikaa täälläkin :D Itsekin juuri kirjoitin postauksen ihan extempore tänään! En tiedä mistä se tuli, mutta tuli ihan hirvee hinku tehä blogia taas! Tuntuu tosi jännälle kirjottaa mitään, enkä tiedä vielä miten paljon itsekään sitä tulen tekemään, mutta jos edes jotain. Ainakin jotain hauskoja haastejuttuja, jollaisen tänäänkin tein! Korona varmasti vaikutti itselläkin asiaan. Minäkään en ole kuukausiin lukenut muiden blogeja, yritän tehdä siitä jälleen tavan, niin siten se omakin into pysyisi varmaan yllä paremmin, huomaa ettei olekaan yksin vaikka blogeja ehkä vähemmän nykyään luetaankin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei! Kuinka hauskaa :D Joo, jotkut jutut toimii vain paremmin blogin puolella kuin instassa! Pitääkin käydä lukemassa tuo sun postaus (koska en mä sit oikeasti vielä ehtinyt edes lukemaan kenenkää toisen blogia) :D

   Poista
 2. Tervetuloa takaisin! Täällä ainakin luetaan mielellään sun blogia. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ! :)