torstai 30. huhtikuuta 2020

10 OMAN HYLLYN HIMOTUINTA 2020


Blogiani pidemmän aikaa seuranneet muistavatkin varmasti tämän listauksen. Mutta jos olet uudempi seuraaja, kerrataan nopeasti: 
Ideana tässä postauksessa on kasata omasta hyllystä 10 kirjaa mitkä haluaisin lukea just nyt ja heti. Listaan nämä kirjat tänne ja sen jälkeen unohdan onnellisesti että olen edes tehnyt koko pinon. Palaan tähän sitten vuoden päästä ja katson paljonko tuli oikeasti luettua ja miksi ne himotuimmat kirjat eivät sitten kuitenkaan päätyneet lukuun. Poikkeuksena toki nyt se, että en katsasta viime vuoden surullista pinoani (luin vain yhden, en tiedä miten tässä näin kävi :D).


oman hyllyn himotuimmat 2020:

Stephanie Garber: Valenda
Mä luin sarjan ensimmäisen osan Caravalin kaksi vuotta sitten ja kuuntelin sen uudestaan äänikirjana viime syksynä. Pidin ensimmäisestä osasta ja syksystä asti olen himoinnut tätä toista! Nyt kyllä kesällä viimeistään haluaisin tämän lukea kun YA-lukuhaasteeseenkin se sopii!

Cecelia Ahern: Loppusanat
Luin ensimmäisen osan P.S. Rakastan sinua joskus teini-ikäisenä ja se oli todella hyvä silloin. Nyt kuuntelin kirjan vielä äänikirjana muistin virkistämiseksi vuoden alussa Pirjo Heikkilän lukemana ja kylläpä harmitti kun kirja loppui! Onneksi jatkoa on saatavilla nyt ja toivottavasti pian<3

Sarah J. Maas: Throne of Glass - Taistelun myrskyt
No tätä kirjaa onkin odotettu sitten kissojen ja koirien kanssa. Vuosi meni tätä ajatellen todella hitaasti. Vähän himmailen vielä tämän aloittamista kun tietää, että seuraavaa osaa joutuu taas odottamaan. Vähän myös jänskättää muistanko edellisistä osista tarpeeksi. Onko teillä muilla muuten tapana säästellä kirjoja, varsinkin sarjan osia? Mulla nimittäin on ja usein huomaan säästeleväni niitä aivan liian kauan. :D

Beth O'Leary: Kimppakämppä
Olen tästä NIIN iloinen, kuinka nopeasti tämä ilmestyi suomeksi! Kävin ostamassa tämän rankan työviikon jälkeen helmikuussa ja vielä vähän säästelen tätä (en liikaa toivottavasti). Uskoisin tämän olevan hyvää kesälukemista. Ja ihan hirveästi muuten houkuttaisi ostaa jo kirjailijan uutuuskin, joka ilmestyi englanniksi! Mutta ehkä nyt maltan siihen asti, että tämä luettu. Tai edes jokin kirja tästä pinosta.

Ashley Poston: Geekerella
Ah, kirja joka on jo parina vuonna roikkunut omalla #hyllynlämmittäjä -listallani. Ja edelleen lukematta. Tässä keväällä pitäisi vielä tulla tämän sarjan 3.osa, jossa on maailman ihanin kansi, joten tämä houkuttelee taas paljon. Pitäisiköhän vannoa, että jos tämä edelleen on vuoden päästä lukematta niin lahjoitan kirjan jollekin toiselle? :D

Leigh Bardugo: Varjo ja riipus
Yksi hyllyni uusimmista tulokkaista! VIHDOIN Bardugoa suomeksi!! Tämä on ollut englanniksikin lukulistallani vaikka kuinka kauan, ja e-kirjanakin löytynyt jo ikuisuuden, mutta en ole saanut aikaiseksi luettua. Nyt haluaisin lukea tämän ennen seuraavan osan ilmestymistä, olikohan se heinäkuussa?

Casey McQuiston: Red, White and Royal Blue
En ole kuullut kirjasta mitään huonoa. Vähän pelottaa, että on jo liian korkealla odotukset. Toivottavasti kuitenkin uskallan tarttua tähän pian, sillä kyllähän tämä kiinnostaa. Ja tuntuu että kaikki ovat jo lukeneet tämän. Ja mun tuurilla tämäkin ehtii tulla suomeksi ennen kuin luen englanniksi, haha. :D

Rachel Hawkins: Prince Charming
Sain tehtäväksi lukea tämän Helmet-lukuhaasteeseen tänä vuonna. Joten pitäähän se lukea. Plus kiinnostaa edelleen paljon (tämä siirtyi viime vuoden pinosta myös tämän vuoden pinoon).

Colleen Hoover: It Ends With Us
Kirjaystäväni, eli Jatkalukemista -blogin ihana Henna jaksaa hehkuttaa tätä kirjailijaa tällä hetkellä valtavasti. Väkisin herää kiinnostus kirjailijan tuotantoa kohtaan ja tämä kirpparilöytö vihdoin houkuttelee tarttumaan!

Becky Albertalli: Leah on the Offbeat
Siis mua oikeasti hävettää, etten ole vieläkään tätä lukenut. Sanon Albertallin olevan yksi lempikirjailijani ja silti olen lukenut häneltä vain Simon vs. The Homo Sapiens Agendan. Noloa. :D Omistan silti Albertallin kaikki kirjat. Viikon sisällä Albertalli ilmoitti Instagramissa, että Simonverse saa neljännen kirjan. JOTEN YKSI PYYNTÖ ITSELLENI. Voitko nyt hyvä nainen vihdoin lukea nämä hamstraamasi kirjat?? Kiitos.

Siinäpä ne. Löytyykö pinosta tuttuja kirjoja? Mistä itse aloittaisit? Tai mitä sä himoitset omasta hyllystä eniten just nyt?

Linkkaan tähän alas vielä aiemmat saman sarjan postaukset:

2019 himotuimmat

2018 himotuimmat

Luinko vuoden 2017 himotuimmat?

2017 himotuimmat

Luinko vuoden 2016 himotuimmat?

2016 himotuimmat


8 kommenttia :

 1. Kiva listaidea! Periaatteessa kiinnostaisi tehdä vastaava lista, mutta mulla on näistä vähän huonoja kokemuksia... kovin harva listattu kirja lopulta päätyy lukuun. :D

  Ostin Varjon ja riipuksen Kirjan ja ruusun päivän nettitarjouksesta, eli tämä kirja kyllä kiinnostelee kovasti. Kimppakämppä on ollut minulla BookBeatin kuuntelulistalla kai siitä asti, kun se ilmestyi suomeksi mutten ole vielä saanut aikaiseksi sen verran, että olin ottanut kuunteluun. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta, ideanahan on vaan katsoa mitkä kiinnostavat omasta hyllystä eniten ja sitten onnellisesti unohtaa koko lista. Vuoden päästä voi sitten pohtia miksi ne himotuimmat kirjat ei päätyneetkään lukuun, tuliko vielä parempia kirjoja tarjolle? Vai oliko kirjastolainat syyllisiä :D Se tässä listassa onkin aina ollut parasta kun tähän ei ota mitään paineita (toisin kuin hyllynlämmittäjään).

   Mä halusin Kimppakämpän ihan hyllyyn, siinä oli niin kiva kansi! Ja tykkään ostella kirjoja kirjailijoilta joiden tuotantoa haluaisin lisää käännettävän! :D Siksi Bardugo löytyy myös omasta hyllystä, haha :D

   Poista
 2. Onpa ihanan pastellinen pino! Mulla on just nyt äänikirjana kesken Kimppakämppä. Onpa se paperisena kirjana paksu! En yhtään äänikirjassa osaa arvioida, kuinka pitkä se on.

  Noista kirjoista kiinnostaa myös Red, white and Royal Blue.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en myöskään osaa arvioida paperisen kirjan paksuutta jos kuuntelen kirjan äänikirjana. Riippuu paljon lukijastakin. En tosin ole yhtään enempää Kimppakämppää tutkinut, että onko siinä kuinka suuri fontti tai mikä sen sivumäärä on. :D

   Red, White and Royal Blue on kyllä todella kehuttu.. olin jotenkin siinä luulossa, että oon kirjakuplassa viimeinen kenellä se on lukematta!

   Poista
 3. Kyllä, minä säästelen kirjoja kans! Nimimerkillä vieläkin kolme viimeistä potteria lukematta, ja neljä ekaakin luettu tässä muutaman vuoden sisällä :D Usein mulla jää sarjan viimeinen osa lukematta kun en halua että sarja loppuu. Yritän parantaa tapani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tää on aika kamala tapa... mun täytyis kanssa nyt ihan oikeesti petrata tässä :D Ja ää, lue nyt ihmeessä ne Potterit loppuun! :D

   Poista
 4. Hei pliikke, et viittis postaa näin kivoja juttuja, nyt haluan taas ostaa vaikka mitä. D: Yks mun suurimmista paheista kirjojen suhteen on just tuo säästely. Tosi kiva että säästelen jotain kirjoja niin kauan että tyyliin unohdan koko kirjan olemassaolon, tai sen mitä aiemmissa osissa on tapahtunut. Ei niitä saa sitten ikinä luetuksi jos pitää koluta koko sarja uudelleen läpi.

  Oon ihan unohtanut tämän haasteen kokonaan, ja piti ihan vilkaista että mitä oon itse vuosi sitten listannut, ja näköjään olen saanut siitä pinosta viisi luettua! Tällä hetkellä en varmaan saisi edes kasattua uutta pinoa, ku on taas vaihteeksi se tilanne ettei oman hyllyn kirjat kiinnosta. Ehkä oottelen että mun tilaukset saapuu, ja otan tän asian käsittelyyn uudestaan :Dd

  Pss onpas kiva että oot taas palannu tänne blogin puolelle!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaaa :DDD kiva jos tykkäsit mun pinosta :)
   Pitäis kyllä opetella pois tästä säästelystä, teen TV-sarjojen kohdalla tätä myös.

   Siis 5 kirjaa on tosi hyvin !! Paljon paremmin ku mulla 😂 Mulla ei oo varmaan 5 vuotee ollu tilannetta et oman hyllyn kirjat ei kiinnostais, joten voi eii! Toivottavasti nyt uudet kirjat piristäis. Mut olis mahtavaa jos tekisit tän myös, näitä on niin kiva lukea muilta!

   Parasta et joku vielä lukee mun höpinöit<3

   Poista

Kiitos kommentista ! :)