tiistai 17. toukokuuta 2016

OLEN ELOSSA! + HUHTIKUUN KOOSTE

Ajattelin vain tulla kertomaan, että elossa ollaan! Blogi ja lukeminen ovat olleet mielessäni joka päivä, mutta yksinkertaisesti ei ole ollut tarpeeksi aikaa. Tietokoneen avaaminen ja kirjoittamiseen paneutuminen eivät nappaa niinä päivinä kun on töitä. Ja edellisen kerran kun olin vapaalla, täällä oli lämpimät kelit ja vietin päivät ulkona aurinkoa palvoen ja ystävien kanssa oleillen. Ah kesä, kuinka olenkaan kaivannut sinua .

Mutta nyt! Nyt voin kertoa, että mie oon NIIIIIN lomalla! Ette uskokaan kuinka iloinen olen! Tämän iloni kuvittelemisen mahdollistamiseksi kerron tähän väliin, että olen viimeksi ollut lomalla heinäkuussa 2015 kaksi viikkoa. Eli sata vuotta sitten. Nyt on aikaa huilata... jopa 2 viikkoa. :) On miulla onneksi vielä 3 viikon loma sitten heinäkuussa! Harmikseni bloggaamiset taitaa silti jäädä tällä lomalla hyvin vähäisiksi. Lähden torstaina nimittäin viikoksi etelään nauttimaan lämmöstä. Lukemista on tälle reissulle tarpeeksi mukana, muusta en olekaan huolehtinut. :D Päätin, että otan kolme kirjaa mukaan, ettei vain tekeminen lopu koneessa/rannalla. Ja tiedättekö kuinka kauan pohdin, mitkä kirjat otan. Kovakantiset ei tulleet kysymykseenkään.. joten sain hyvän syyn ostaa muutaman pokkarin. Katsotaan paljonko oikeasti tulen käyttämään sitä aikaa lukemiseen, ehkä pitää huomioida sitä matkatoveriakin välillä. :D

Meinasin aluksi, että teen kesäkuussa koosteen huhtikuusta ja toukokuusta. Tulin kumminkin toisiin aatoksiin, sillä en meinaa tälläkään hetkellä muistaa mitä tuli luettua huhtikuussa. Saati sitten, että mitä tuli tehtyä? Omaan kyllä huonon muistin, mutta tuleehan sitä ikääkin tässä .. itseasiassa juuri nyt lisää. :D

Huhtikuussa luettua:

1. Hanna Kauppinen: Kirja jota kukaan ei koskaan lukenut (20.4)
2. Kerstin Gier: Rubiininpuna (Rakkaus ei katso aikaa #1, bloggaus tulossa, 24.4)
3. Timo Parvela, Bjørn Sortland: Kutsu (Kepler62 #1, bloggaus  tulossa, 25.4)
4. Timo Parvela, Bjørn Sortland: Lähtölaskenta (Kepler62 #2, bloggaus tulossa, 27.4)

Yhteensä: 4 kirjaa / 820 sivua

3 kotimaista
4 suomeksi
4 kirjastolainaa

Tästä näkee, että todella paljon bloggauksia jäänyt rästiin. Toivottavasti saan pian taas bloggaustahdista kiinni! Olisi yksi haastekin tekemättä.

Huhtikuun mieleenpainuvimmat olivat varmasti Kepler62-sarjan kaksi ensimmäistä osaa. Ihan huikeaa lastenkirjallisuutta! Jos minä tämän ikäisenä hypin jännittyneenä, enkä malttanut laskea kirjoja kädestä, niin miten olisin suhtautunut näihin nuorempana? Gierin trilogian avausosa oli myös miellyttävän koukuttavaa luettavaa! Unohtamatta Kauppisen esikoisteosta.. Voisin sanoa, että oikein hyvä lukukuukausi, vaikkakin lukumäärältään vähäinen. :)

Nyt lupaan, että koosteen tekeminen ei enää jää yli seuraavan kuun puolen välin!




8 kommenttia :

  1. Minulla onkin juuri lainassa ensimmäinen Kepler62, luen sen varmaan ihan lähipäivinä :) Ja hei kivaa lomaa!

    VastaaPoista
  2. Moikka!

    Voitit Yöpöydän kirjat -synttäriarvonnassa vapaavalintaisen teoksen ja pääset valitsemaan toisena haluamasi kirjan.

    Lähettäisitkö osoitteesi sähköpostiini myytillinen (a) gmail.com, niin voin postittaa kirjasi.

    Ja kirjalistahan löytyi siis täältä: https://kirjakissa.blogspot.fi/2016/05/yopoydan-kirjan-viisi-vuotta-arvonta.html

    VastaaPoista
  3. Nauti lomasta!<3 Onneksi näitä postauksia saa kirjoitella jälkikäteenkin, ei se ole niin vakavaa ;)

    VastaaPoista
  4. Kepler62 on ihan huippu! Malttamattomana odotan jo syksyllä tulevia osia <3

    VastaaPoista
  5. AI NIIN ja hyvää ja ihanaa lomaa!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miekii ootan uusia Kepler62 osia älyttömästi! Ja kiitos älyttömästi<3 :)

      Poista

Kiitos kommentista ! :)