keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

10 OMAN HYLLYN ODOTETUINTA

Minulla on hävettävän suuri määrä oman hyllyn kirjoja lukemattomana tällä hetkellä. Blogin perustaminen viime syksynä on aiheuttanut kirjamäärän tuplaantumisen (ellei jopa triplaantumisen) ja tästä johtuen lukemattomien määrä on SUURI. Katri listasti blogissaan 10 oman hyllyn himotuinta ja tästä innostuneena päätin itsekin pohtia oman hyllyni sisältöä. 10 kirjan valitseminen oli yllättävän hankalaa ja olisin helposti voinut tehdä tästä vaikka 15 kirjan listan, mutta päätin pysyä kohtuuden rajoissa. Seuraavat kirjat olisi tarkoituksena lukea vuoden sisällä! (tai ainakin mahdollisimman moni)
10 hyllyni odotetuinta


Jane Austen: Ylpeys ja ennakkoluulo
Hävettää etten ole lukenut yhtään Austenia. Rakastan tästä kirjasta tehtyä TV-sarjaa joten uskoisin, että tulen rakastamaan myös kirjaa. Olen myös asettanut itselleni tavoitteeksi lukea kirjan tämän vuoden aikana!

 Stephanie Perkins: Anna and the French Kiss
Sain tämän siskoltani joululahjaksi. Olen kuullut tästä pelkkää hyvää, joten ehkä kohta?

♥ Becky Albertalli: Simon vs. the Homo Sapiens Agenda
Tämä tuli hankkittua jo marraskuiselta Lontoon reissultani. Aloitinkin tätä jo aikasemmin, mutta laskin sivuun odottamaan parempaa hetkeä. Päähenkilönä kirjassa on tietääkseni potterfani.. kyllä kiitos!

Jojo Moyes: Kerro minulle jotain hyvää
Niin ylistetty kirja, että pakko päästä tähän pian käsiksi! Tästä tulee tänä vuonna elokuvakin, joten haluaisin lukea tämän ennen leffan ilmestymistä.

♥ Alexandra Bracken: Passenger
Rehellisesti sanottuna, en edes tiedä mistä kirja kertoo! Tiedän vain, että kirja on nätti ja haluan lukea sen!

♥ Kiera Cass: Valinta
Tämä on poltellut suomentamisesta asti niin paljon! Vielä pitää muutama viikko odottaa, että pääsen tähän tarttumaan. Kävin ostamassa pokkarin itselleni, jotta voin ottaa tämän toukokuussa matkalle mukaan.

♥ Susan Ee: Angelfall
Noh.. sama laulu kuin muissa. Niin paljon kuultu hyvää, että pakko lukea tämä mahdollisimman nopeasti!

♥ Marissa Meyer: Cinder
Tämäkin on marraskuiselta Lontoon reissulta hankittu. Älyttömästi haluisin kirjaan tarttua, mutta pelottaa kielen takia... tai oikeastaan enemmän sanaston takia. Ehkäpä kesällä on tarpeeksi energiaa ryhtyä tahkoamaan tätä läpi.

♥ Marie Lu: Legend
Tämä pisti silmiini jo ainakin vuosi sitten Goodreadsissa. Olen halunnut lukea tämän siitä asti. Vihdoin se on omassa hyllyssä!

♥ Richelle Mead: Vampire Academy
Ostin Vampire Academy boksin viime Black Fridayna. Olen halunnut lukea sarjan jo muutaman vuoden, mutta odottelin suomennosta. Koska sitä ei selvästikkään kuulu, niin voisin tarttua tähän sarjaan kohta.

Onko joukosso yhtään tuttua kirjaa? Ehdotuksia mihin tarttua seuraavaksi? Mikä polttelee lukemattomista kirjoista eniten tällä hetkellä hyllyssänne?16 kommenttia :

 1. Hah! Mulla on samat motiivit tuon Passengerin kanssa!! Olen pyytänyt ulkomailla asuvaa kaveriani hankkimaan sen mulle. ;) Valinta oli mukavan kepeä. Tein siitä arvostelun blogissani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! :D Olen kyllä tehnyt aika monta ostopäätöstä noilla perusteilla. :D Valintaan tarttuminen on onneksi kohta edessä! Pitääkin käydä lukemassa arvostelusi kun olen saanut kirjan itae luettua. Haluan pysyä mahdollisimman tietämättömänä kirjan sisällöstä vielä. :D

   Poista
 2. Hei hauskaa, että sinäkin innostuit listailemaan oman hyllyn "himottuja". En ole lukenut näistä kuin Austenin, mutta sen puolesta liputan kyllä vahvasti! Itseasiassa kun luin ensimmäisen kohdan, teki mieleni heti kirjoittaa, että "Mitä, etkö sinä ole lukenut Austenia?!?!?" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaiset listaukset on aina hauskoja tehdä! :) Ja joo, kyllä muuten hävettää myöntää etten ole lukenut Austenia. :D Muutenkin klassikoiden lukeminen on aina vähän jäänyt.. Yritän kovin alkaa petraamaan tässä! :D

   Poista
 3. Oi, Ylpeys ja ennakkoluulo on kyllä ihana :) Sen lukemisesta on jo kyllä monia vuosia aikaa, mutta muistan pitäneeni siitä. Mutta muuta Austenilta en minäkään ole lukenut, ehkä tänä vuonna :D Kerro minulle jotain hyvää kiinnostaa myös jonkin verran, elokuvan takia varsinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen lukemista minäkin nyt odotan! Tulisipa sopiva aika tarttua siihen pian! :)

   Poista
 4. Ihanan värinen kirjarivi! Ja hyviä yksilöitä, Kerro minulle jotain hyvää on minullekin yksi oman hyllyni odotetuin. Cinder kiinnostaa myös hirveän paljon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lue ihmeessä molemmat! Mielelläni tulen lukemaan arvostelusi niistä sitten ;)

   Poista
 5. Hei mulla ihan sama Austenin kanssa, en ole ikinä lukenut ja tuo sama painos odottaa hyllyssä! Tein vuoden alussa top 10 tbr:n tälle vuodelle, ja Cinder on yksi niistä. Miltä kuulostaisi, jos vaikka kesällä aloitettaisiin lukemaan sitä yhdessä ja oltaisiin toistemme tukena sanaston kanssa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, en siis ole ainut!! :D Joo kesä voisi olla hyvä ajankohta Cinderille :) kuulostaa hyvältä suunnitelmalta siis! ;)

   Poista
 6. Liityn Austenin puolesta liputtaviin, koska Ylpeys ja ennakkoluulo on vain IHANA! Juuri tuo samainen kaunis yksilö piti hankkia omaankin hyllyyn, vaikka minulla oli jo kaksi painosta samaa kirjaa... Mutta se on niin nätti! Cinderiä en ole lukenut, mutta se kiinnostaa myös kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä todella kaunis painos! Ja tosiaan.. Pakko edes tuon Austenin verran sivistää itseäni kirjallisesti tänä vuonna! Sen olen nyt päättänyt. :D Cinder kyllä polttelee ja kovin!

   Poista
 7. Miulla olis blogissa siulle haaste ! :)

  http://stovryer.blogspot.fi/2016/05/unpopular-bookish-opinions.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti kun vapaapäivä koittaa niin koitan tarttua tähän haasteeseen! :)

   Poista
 8. Lotta, voitit arvonnassani.

  Ihana kirjapino. Minäkin aion etsiä omakseni tuon Austenin, olen lukenut kauan sitten, mutta haluan tuon asun ja käännöksen. Kiera Cassin aion lukea myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihanaa! :) Pistin siulle s.postia tulemaan!

   Tuo Austenin ulkoasu on kyllä ihana! Kiera Cassin aion aloittaa tällä viikolla kun lähden loman viettoon. Pokkarina se on hyvä ottaa mukaan lentokoneeseen. :)

   Poista

Kiitos kommentista ! :)