maanantai 1. elokuuta 2016

VIIMEINEN VILKAISU HEINÄKUUHUN!


Heinäkuu tuli ja meni. Tänään on loma ohi ja paluu karuun arkeen. Kohta on taas syksy ja kylmä ja pimeä ja märkää. En tykkää. Heinäkuu oli kumminkin kesän paras kuukausi, ehdottomasti! Ihanat muistot siitä ainakin jäi. Tuli matkusteltua, joten nyt Suomessa olo taas maistuu hetken.

Heinäkuussa tuli maratoonattua Valehtelevia viettelijöitä, enkä tiedä miten kestän odottaa viimeistä kautta ensi kevääseen asti. Seuraavaksi jatkan Gilmoren tyttöjen maratoonaamista. Onpa muuten ihanaa, että kaudet tulivat Netflixiin. Nyt useampi ihminen löytää tämän ihanan sarjan!

Heinäkuussa tuli luettua jopa yksi kirja enemmän kuin viime kuussa.. eli kaksi kirjaa! En ole vieläkään tyytyväinen. Toivottavasti kohta olisi taas enemmän aikaa lukemiselle. Yritän parantaa elokuussa edes yhdellä kirjalla heinäkuun kuukauden saldoa! Viikonloppuna kokeilin myös ensimmäistä 24h lukumaratonia Potterien merkeissä, mutta se ei mennyt ihan putkeen.

Heinäkuussa luettua:

1. Patrick Ness: Hirviön kutsu ( 7.7)
2. J.K. Rowling: Harry Potter ja liekehtivä pikari (uusinta, 28.7)

Yhteensä: 2 kirjaa / 983 sivua

1 kirjastolaina
1 omasta hyllystä
2 suomeksi

Elokuussa haluaisin lukea kaikki keskeneräiset kirjat loppuun. Niitä on tällä hetkellä enemmän kuin koskaan aikaisemmin (7 KIRJAA!!). Potterit olisi myös hienoa saada loppuun, mutta onneksi niiden lukemiseen on vielä pari kuukautta aikaa (ennen Okklumeus-haasteen loppua). Oman hyllyn kirjojakin olisi taas kiva lukea, mutta mennään fiilispohjalla! Toivottavasti tämä minun blogihiljaisuus olisi pian takana päin!

5 kommenttia :

 1. Oijoi, Valehtelevat viettelijät, kirkkaasti yksi lempisarjoistani. Olen nyt katsonut vitoskauden loppuun (kröhöm, maratoonasin sen kahdesti kahden päivän aikana heinäkuussa) enkä malta odottaa pääseväni jatkamaan kutoskaudelle!

  Tsemppiä alkavan syksyn selättämiseen ja lukuiloa elokuuhun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valehtelevat <3 5 kauden loppu on kamala :D ja oikeastaan toivon vain, että sarja loppuisi ja kaikki asiat ratkeaisivat :D mutta on tuo kyllä hyvä sarja! Itsekin maratoonasin parissa päivässä 6 kauden, sillä sen katsoin nyt ensimmäisen kerran :D

   Kiitos tsempistä! Lukuiloa siullekkii! :)

   Poista
 2. Hei! Blogissani on sinulle palkintohaaste: http://unelmienaika.blogspot.fi/2016/08/liebster-award-tunnustus-nro-4.html?m=1

  VastaaPoista
 3. Gilmoren tytöt on niiiin hyvä sarja <3 Oon nyt kakkoskauden loppupuolella ja tää on eka kerta kun katon tota, haluisin vaan luopua kaikista velvollisuuksista ja maratoonata ne loppuun :D Mullakaan ei oo ollut lukemisen suhteen mikään paras kesä, mutta ei soimata itseämme siitä liikaa. Kyllä sitä ehtii lukea ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ihan huippu!<3 mie oon kakkos kauden puolessavälissä, ja katson nautiskellen tota eteenpäin, en pidä kiirettä ettei se heti lopu :D. Tää on miun toinen kerta ku katon tätä sarjaa. Ja joo, ei soimata! Kyllä me vielä ehditään lukea ;)

   Poista

Kiitos kommentista ! :)