keskiviikko 7. joulukuuta 2016

MARRASKUUN KOOSTE & JOULUN TBR-KIRJAT

marraskuun 30. päivä 
Voi että, ollaanpa me jo lähellä vuoden 2016 loppua. Ihan älyttömän nopeasti kuukaudet kuluneet. Aika vain kiihdyttää vauhtia mitä vanhemmaksi tulee, vaikka lapsena tähän tosiasiaan en uskonut. Koko vuosi on ollut tapahtumarikas kaikkine reissuineen. Marraskuun lopulla lähdin poikaystäväni kanssa vihdoin Lontooseen (matka valmisteluineen kaikkineen aiheutti taas blogihiljaisuuden). Rakastan tuota kaupunkia ja tottakai haluaisin sinne jo takaisin. Tosin on täällä Suomessakin ihan kiva olla, nyt kun on lunta maassa ja joulu kolkuttelee ovella.

Luin muutamaa e-kirjaa marraskuun aikana, mutta kumpaakaan en saanut loppuun. Aloitin myös pari uutta kirjaa, mutta nekin edelleen kesken. Loppujen lopuksi kokonaisia kirjoja tuli luettua hyvin vähän. Joulukuulle onkin sitten kovat odotukset. Tarkoituksena olisi lukea paljon ja lukuintoakin tuntuu löytyvän tällä hetkellä.

Marraskuussa luettua:

1. Becky Albertalli: Simon vs. The Homo Sapiens Agenda (8.11)
2. PC. Cast & Kristin Cast: Paljastettu (Yön talo #11, 20.11)

Yhteensä: 2 kirjaa / 649 sivua

1 englanniksi
1 suomeksi
1 omasta hyllystä
1 kirjastosta
2 naisten kirjoittamaa

Luin aivan surkean kirjan ja luin aivan mahtavan kirjan. Hyvä tasapaino siis. Simon vs. The Homo Sapiens Agenda oli ihanaa luettavaa. Bloggailen siitä toivottavasti lähiaikoina, sillä lukemisesta on yli kuukausi. Yön talo -sarjan toiseksi viimeinen osa oli minulla varmaan puoli vuotta kesken, mutta suurimman osan kirjasta luin marraskuussa. Enään yksi osa niin tuo kamalan pitkäksi venytetty sarja saa loppunsa. Thank God! Voi olla etten kyseisestä sarjasta bloggaa mitään, tai sitten viimeisen osan jälkeen teen sarjasta yhden postauksen. Mutta nimenomaan tästä 11 osasta en yksittäistä arvostelua tee.

Olen lukenut kuluneen vuoden aikana 28 kirjaa ja tavoitteena oli 50. Täytyy vetää melkoinen maratooni, että saan kyseisen määrän kirjoja luettua. Voi olla, että joudun Goodreadsin tavoitettani laskemaan. Pääasia olisi kuitenkin, että lukisin yli 36 kirjaa, jolloin se olisi enemmän kuin viime vuonna! En kuitenkaan ota tästä stressiä itselleni, luen sen verran minkä ehdin.

JOULUN TBR-KIRJATJ.K. Rowling - Harry Potter ja puoliverinen prinssi 
Kirja on minulla tällä hetkellä kesken. Ja voi että, Potterit niin kuuluvat jouluun.

J.K. Rowling - Harry Potter ja kuoleman varjelukset
Jatkan tähän Puoliverisen prinssin jälkeen. Olen lukenut kirjan vain kerran aikaisemmin, joten odotan innolla mitä tuleman pitää! Muistan nimittäin vain elokuvaversion tapahtumat.

J.K. Rowling, John Tiffany & Jack Thorne - Harry Potter ja kirottu lapsi / osat yksi ja kaksi
Hyppään tähän kyllä heti kun Kuoleman varjelukset on luettu, en malta odottaa enää! Vähän kuitenkin pelonsekaisin tuntein tähän tartun.. sillä pienet pätkät mitä olen sivusilmällä muiden arvosteluja vilkaissut, eivät lupaa hyvää :D

John Grisham - Joulua pakoon
Jouluun sopivaa kirjallisuutta! Olen säästellyt tätä kesästä asti. En kyllä edes muista mistä tämä kertoo :D

John Green, Maureen Johnson & Lauren Myracle - Let It Snow
Tämä teos on vasta suomennettukin, mutta itse löysin tämän joskus vuosi sitten Punaisen Ristin Kontista englanniksi! Odottanut vain sopivaa aikaa luettavaksi. Kirja sisältää kolme jouluista tarinaa.

Mauri Kunnas - Joulupukki
Olen pienestä pitäen rakastanut Kunnaksen kirjoja. Löysin tämän kirpparilta jokin aika sitten edullisesti, joten pakkohan se oli omaan hyllyyn ostaa. Olen tämän varmasti joskus lapsena lukenut, mutta nyt tämä vaatii uusintaa!

Astrid Lindgren - Meidän Marikki
Voi ihanat Lindgrenin kirjat! Marikkia en muista ikinä lukeneeni ja sain sen juuri omaan hyllyyni, joten pakkohan tämäkin on lukea ja pian.

J.K. Rowling - Siuntio Silosäkeen tarinat
Tässä lähestyy kirjaston eräpäivä ja tämä on edelleen minulla lukematta, toivottavasti ehdin tarttua tähänkin!

Newt Scamander (J.K. Rowling) - Ihmeotukset ja niiden olinpaikat
Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuva oli aivan mahtava, joten vihdoin on kiinnostusta tarpeeksi lukea tämäkin pieni opus! Tässäkin lähenee eräpäivä, mutta onneksi tämän lukee nopeasti.

Katsotaan mitä näistä kirjoista oikeasti käteeni tarttuu. Mutta tällä hetkellä ajattelin näiden sopivan jouluuni parhaiten. Toivottavasti loppuvuonna on tarpeeksi aikaa lukea kirjoja. :)


MITÄ TE AIOTTE LUKEA NÄIN JOULUN ALLA?
IHANAA JOULUN ODOTUSTA KAIKILLE♥ 


10 kommenttia :

 1. Aaaa, tosi kiva pino*__*<3
  Tuli fiilis, että tarvitsen myös (joulun alle) jotain Mauri Kunnakselta luettavaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itsekin <3
   Mauri Kunnaksen kirjat ovat kyllä ihania. Tämän kirjan lisäksi on pakko joulun alla katsoa Joulupukki ja noitarumpu, kuuluu niihin joka joulun perinteisiin :D

   Poista
 2. Ei kannata stressata, vie fiiliksen lukemisesta. :)
  Ihana joulun TBR, mulla on tällä hetkellä menossa Meidän Marikki. Sopii muuten joulun alla luettavaksi, sillä kirjassa juhlitaan joulua. Sen siis ainakin luen loppuun ennen joulua, Elisa-kirjan ilmaisissa klassikoissa olevan Saiturin joulun kaavailin myös lukevani, vaikka hetken jo ajattelin etten lukisi joulukirjoja.
  Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomattu on! Yritänkin siis olla stressaamatta :D
   Oli kiva pohtia pari päivää mitä sitä oikein haluaisi näin jouluna lukea. :) En ole aikoihin lukenut jouluna ns. Joulukirjoja, Pottereita vain :D Olen nähnyt Meidän Marikin vain elokuvana.. Vai oliko se minisarja? En muista :D mutta odotan kovasti kirjan lukemista<3

   Poista
 3. Hyvän TBR-listan olet koonnut. Mauri Kunnaksen Joulupukki on ihana! Pienenä sen avulla pääsi niin hyvin joulutunnelmaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen innoissani tuosta listasta! :D
   En itse muista kirjasta paljoakaan, mutta kaikki Kunnaksen kirjat ovat ihania joten niin varmasti tämäkin <3

   Poista
 4. Mulla on Kunnaksen Joulutarinat-yhteisnide, missä on siis yhteensä kolme joulutarinaa <3

  VastaaPoista
 5. Ihanat joululukemiset ♥♥ Ostin juuri omaan hyllyyn Kunnaksen Joulupukin ja noitarummun, kuuluu joka jouluun. Ja leffa myös:) Lindgreninkin kirjojen kautta pääsee varmasti hyvään tunnelmaan, niissä on vielä jotain niin nostalgistakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulupukki ja noitarumpu <3 ihan pienestä asti oon katsonut sitä joka joulu! Kirjakin olisi kiva omistaa<3 Ja kyllä, tekisi melkein mieli lukea kaikki Lindgrenit näin joulun alla :D mutta pitää säästellä myöhemmäksi :)

   Poista

Kiitos kommentista ! :)