keskiviikko 1. helmikuuta 2017

TAMMIKUUN LEFFAT

uusimpia lisäyksiä omaan hyllyyn


Blogini pääpaino on aina ollut kirjoissa. Sivumennen olen saattanut mainita muutamalla sanalla sarjoista mitä katson tällä hetkellä, mutta ikinä en ole tehnyt omaa postausta leffoista/sarjoista. Olen kuitenkin varsinkin TV-sarjojen suurkuluttaja, joten ihmettelen etten tätä ole tehnyt. :D

Koska rakastan erilaisia listoja, en tajua miksi en ole pitänyt listaa katsotuista elokuvista. Sain idean asettaa tavoitteen katsottujen leffojen määrälle 50 shades of books -blogista. Ja tavoite vuodelle on 75 elokuvaa! Ja mulla ei ole mitään hajua, onko tämä tavoite kuinka yläkanttiin, koska ei mitään käsitystä paljonko katson elokuvia vuodessa.

Captain America: Civil War (2016)


❥ Marvelin leffat<3 Leffan pääidea on oikeastaan Iron Man vs. Captain America. Ja tää oli ihan huikee! Tykkään näiden leffojen huumorista ihan älyttömästi. Supersankarileffat ovat muutenkin itselläni suuressa suosiossa tällä hetkellä! Tosin tuntuu, että aika monella on?

Sain Viaplaylta joululahjaksi ilmaisen vuokraelokuvan, joten päätettiin vuokrata tämä. Tämä oli alunperin tarkoituksena käydä katsomassa leffateatterissa, mutta se vaan jäi. Todella harvoin saa itsensä nykyään raahattua leffateatteriin. :(

Pääosissa mm. Chris Evans(♥!!), Robert Downey Jr., Scarlett Johansson.

7/10 





Rogue One (2016)


❥ Rogue One on Lucasfilmin ensimmäinen itsenäinen Star Wars -elokuva. Ja kuukauden ainoa leffa jonka kävin katsomassa leffateatterissa. Luulin myös leffaan mentäessä, että tästäkin tulee pidempi sarja.. mutta ei onneksi. Katsoin itse vuosi sitten jouluna ensimmäisen kerran kaikki Star Warsit (poikaystävän pakottamana) ja yllätyksekseni tykkäsin! Rogue One nousi yhdeksi suosikikseni Star Wars -elokuvista. Tämä pitää kyllä hankkia itselleni kunhan joskus blu-rayna ilmestyy!

Leffassa oli mielestäni todella virkistäviä kasvoja ja Felicity Jones nousi kyllä yhdeksi lemppariksi!

Pääosissa mm. Felicity Jones, Diego Luna ja Alan Tudyk.


8/10 



Cloudy with a Chance of Meatballs (2009) suom. Poutapilviä ja lihapullakuuroja


❥ Rakastan animaatioita! Disney on elämä ja muut animaatiot siihen päälle. :D Kuulin kotona hehkutuksia, että tämän leffan toinen osa olisi hauska. Jotta siis voisin katsoa toisen osan, pitäisi tämä ensimmäinen katsoa pois alta! Jos ei muuta, niin ainakin tuli nälkä tätä katsoessa. :'D Ja olihan tämä ihan hauskalla idealla toteutettu animaatio. Hyvin kliseinen leffa kuitenkin jonka juonen arvaa ennalta. Mutta eikös animaatiot useinkin ole tällaisia? Ei nyt ole ehkä heti ensimmäisenä listalla seuraava osa, mutta aion sen silti jossain vaiheessa katsoa.

Ääninäyttelijöinä mm. Anna Faris, Bill Hader ja Bruce Campbell.

6/10 





Ant-Man (2015)


❥ Tajusin Civil War elokuvaa katsoessa, että olen unohtanut katsoa Ant-Manin. Ant-Man olikin ainut Avengersin toisen vaiheen leffoista joita en ollut nähnyt. Nyt on sekin kuitattu! Suosikikseni tämä ei todellakaan Marvelin leffoista noussut.. Jäi itseasiassa aika häntäpäähän. Leffa oli osittain aika noh.. tylsä. Kuitenkin näiden leffojen tuttu huumori oli mukana! Ja nauroin katketakseni lopun taistelulle lastenhuoneessa :D

Pääosissa mm. Paul Rudd, Michael Douglas ja Evangeline Lilly.

6/10 







Hotel Transylvania (2012)

❥ Hotel Transylvaniaan tartuin huvikseen kirjastossa ollessani. En muuten ole aikoihin edes käynyt vilkaisemassa kirjastossa leffoja?! Tiesin tämän toisen osan olevan Viaplayssa, joten ajattelin, että miksi ei? Ja tämä oli ihan super hauska! Toivottavasti pääsen toisen osan pariin pian.

Lyhyesti: Dracula pyörittää hirviöille suunniteltua hotellia, johon ihmisillä ei ole mitään asiaa. Ihmiset eivät edes tiedä hotellin olemassa olosta. Kaikki ystävät on kutsuttu hotelliin juhlistamaan Draculan tyttären 118v synttäreitä. Jotenkin kaikessa rytäkässä eräs ihmispoika päätyy hotellille ja Dracula yrittää estää muita tajuamasta pojan olevan ihminen. Vahva suositus tälle hauskalle animaatiolle! :)

Ääninäyttelijöinä mm. Adam Sandler, Andy Samberg ja Selena Gomez.

8/10 


Up (2009) suom. Up - kohti korkeuksia

❥ Tämä ei ole niitä suosikkejani Disneyn tuotannosta. Olen katsonut elokuvan kerran aikaisemmin ja nyt katsoin muistin virkistämiseksi (sillä oikeasti, en muistanut tästä muuta kuin papparaisen ja lentävän talon?). Leffa on voittanut kaksi Oscaria, mutta ei vain täysillä iske minuun. Carl pappa on tosin söpö ja taisin tätä katsoessa pari kyyneltä tirauttaa. Tosin paljon harvinaisempaa olisi jos silmät eivät olisi kastuneet jonkun leffan aikana.. 

Ääninäyttelijöinä mm. Edward Asner, Christopher Plummer ja Jordan Nagai.


 7/10  






Allegiant (2016) suom. Outolintu-sarja: Uskollinen


❥ Tämä taas on niitä leffoja jotka on vähän "pakko" katsoa. Ei huvittaisi, mutta koska on katsonut edellisetkin, on pakko jatkaa. Tykkäsin älyttömästi Divergentistä, sarjan ensimmäisestä osasta kirjana sekä leffana. Sarja kuitenkin lähti mielestäni menemään huonompaan suuntaan toisen osan myötä.. ja kolmanteen osaan olin todella pettynyt. Siksi en myöskään tältä leffalta odottanut paljoa. Ainoa asia mikä tässä oli hyvää oli Theo James. Muuten sitten odotinkin koko leffan ajan, että milloin tämä loppuu?

Pääosissa mm. Shailene Woodley, Theo James ja Naomi Watts.

3/10 






Uudet elokuvat: 6
Uusintoja: 1
2017 katsotut elokuvat 7/75

leffojen kansikuvat imdb

ps. Blogger ei taas tee yhteistyötä näiden kuvien kanssa, joten pahoittelen. Kun tietokoneella näyttää hyvätlä -> mobiilissa menee miten sattuu ja päinvastoin. Toivottavasti saatte edes jotain selvää. (Jos ja kun ahdistun tästä liikaa, voi olla että vaihdan kuvat pois kokonaan).

14 kommenttia :

  1. En ole ihan kaikkia nähnyt näistä, esim. Rogue One piti mennä katsomaan mieheni kanssa, mutta tammikuun budjetti olikin sitten ihan kaaosta niin jäätiin odottamaan DVD-julkaisua. Allegiantia en edes aio katsoa, kun jo sarjan toinen leffa niin kaukana kirjoista ja kuulin, että kolmas on ihan kuraa. Sääli, kun eka osa oli ihan hyvä filmatisointi ja tykkäsin kirjoista paljon. Niissäkin kolmas osa oli aika plääh.

    Mitkä olen nähnyt (tarkistin IMDb:n tililtäni, kun ei muuten voi sanoa varmaksi):

    Cloudy with a Chance of Meatballs - 4/10 ja jatko-osalle 7/10. Eli toinen osa on oikeastikin parempi.

    Ant-Man - 5/10 Tämä oli yhtä aikaa parempi ja huonompi kuin kuvittelin. Oli siis todella heikot odotukset ja ne ylitettiin osittain, muttei kyllä koko potentiaalia saavutettu.

    Hotel Transylvania - 8/10 Vaikka ei ollutkaan ihan täydellinen, niin nauratti riittävästi. Jatko-osa sai vain 5/10 eli se ei enää oikein keksinyt uutta.

    Up - 7/10 Pixar ♥ Mutta tämä ei heidän parastaan. Alku on kaikkein vahvista, itkin leffateatterissa ihan niagarana. Sen jälkeen aika tylsä vaikka Dug oli ihan söppänä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rogue One oli kyllä huikea, haluaisin melkein nähdä jo uudestaan :D Oon kyl todella huono antaa leffoille tähtiä.. Nyt jo mietin, että ansaitsiko tuo Allegiant edes tuota kolmea :'D Noh.. Ei se ole niin justiinsa. Sorruin Allegiantin katsomaan vain kun oli kipeenä tylsää ja se oli ilmestynyt Viaplayhin :'D

      Hyvä kuulla, että tuon Poutapilviä ja Lihapullakuuroja toinen osa on oikeesti parempi! Epäilin nimittäin tätä hieman. Ant-Man oli ihan jees, mutta Civil War parempi!

      Dug oli söppänä<3

      Poista
  2. Civl War (team cap!!<3) ja Ant-man on mun lempparit tällä hetkellä (Marveleista siis:D) !! Doctor Strange on hyvä myös, oletko nähnyt? :D
    Mulla on Allegiant 'pakko katsoa' -listalla. Oon samaa mieltä, että ykkönen oli ehdottamasti paras. Kakkosen jaksoi katsoa vain toivoen, että se loppuisi pian.
    Mutta silti kiinnostaisi katsoa viimeinen osa!(Oonko ymmärtänyt tosi väärin vai onko sekin jaettu kahteen osaan??)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Mie tykkäsin kyl Ant-Manin näyttelijästä.. Mut jotenki se juoni oli liian tylsä :( Doctor Strange on edelleen katsomatta! Se myös ainakin meillä taisi poistua jo teattereista, joten pitää odottaa että sen näkee :(
      En oikeesti keksi Allegiantist mitään hyvää.. Ja joo oikein oot ymmärtäny, ens kesänä tulee se viimeinen :'D

      Poista
  3. Oi! Hotel Transylvania -leffat on omia lemppareita :D Mua ei jotenkin kiinnosta Allegiant yhtään, katsoin sen trailerin ja sekin oli vähän meh. Tosin asiaan vaikuttaa myös se, etten ole lukenut sitä viimeistä osaa vielä kirjana. Mun täytys kyllä tutustua enemmän noihin Marvelin leffoihin, ne on jotenkin mennyt ihan ohi!

    Mutta hei, tosi kiva postaus! Lisääääää näitä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haa, tänään katsoin tuon Hotel Transylvania 2! Ykkönen oli ehkä ihan vähän parempi, mutta hauskoja nämä oli molemmat! Ja Allegiantia en suosittele.. en sitten yhtään. Kirja nyt oli vielä jollain tapaa ihan luettava. Että mielummin lukisin kirjan uudelleen kun katsoisin tämän leffan :DD

      Ja tutustu ihmeessä Marvelin leffoihin! Suosittelen katsomaan järjestyksessä, niin ei ole ihan pihalla :) Eli aloittamaan ensimmäisestä Iron Manista :) (Incredible Hulkin voi kyllä mielestäni jättää katsomatta, sillä Hulkin näyttelijäkin vaihtuu Avengers leffoissa.. mutta jos et tiedä Hulkista mitään niin kai se silloin on ainakin kerran katsomisen arvoinen!)

      Oli kyllä ihan virkistävää tehdä välillä leffapostaus! Vaikkakin revin hiuksia päästä noiden kuvien kanssa.. pitää seuraavaan postaukseen keksiä fiksumpi tapa. :D

      Poista
    2. Joo, toi noissa Marvelin leffoissa on vähän tökkinyt etten tiiä pitäskö ne katsoa järjestyksessä vai ei - joten kiitti vinkistä! :D

      Poista
    3. Joo googlettamalla "Marvelin leffat järjestyksessä" ni löytyy ainaki :) koska ite en muista ilman lunttaamista sitä järjestystä :D Wikipediasta löytyy ainaki! :)

      Poista
  4. Hotel Transylvania oli hauska, ja Up on mielestäni ihana :) Ant-man oli ihan kiva, huumori on näissä kyllä aina hyvää. Myös Civil War oli ihan hyvä, mutta ei mikään paras. Rogue one oli myös hyvä, mutta koin alkupuolen hieman tylsäksi, puolen välin jälkeen parani huomattavasti. Pitäisi itsekin muistaa tehdä leffapostauksia useammin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei Civil War mikään paras kyllä ole näistä Marvelin tuotoksista. Miusta koko Rogue one oli ihan piristävä.. vaikkakin koko leffan katsomisen ajan häiritsi kamala nälkä :'DD silti jäi kumminkin hyvä fiilis koko leffasta :)

      Yritän ottaa nää leffapostaukset tavaksi, kivaa vaihtelua. :D

      Poista
  5. Voi Up <3 <3 ! Se on vaan niin ihana ja nyyhky. Mä listaan katsotut ja katsomattomat imdb:seen niin pysyn kärryillä leffalistoista. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite tajusin vasta nyt tehdä käyttäjän imdb:seen :D Mutta ei silti ole mitään hajua paljonko katson vuodessa leffoja ja paljonko katson samoja leffoja uudestaan jne. nii tää on iha hauska tapa seurata :)

      Poista
  6. Vähän hävettää, kun en ole näistä nähnyt kuin UPin ja Civil Warin, mutta molemmat on kyllä älyttömän viihdyttäviä ja hyviä elokuvia!

    Leffavinkkinä, kannattaa käydä katsomassa nyt teattereissa pyörivä Lion. Pitkästä aikaa elokuva, jossa kaikki tuntui toimivan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rogue One on ainakin katsomisen arvoinen jos Star Warsit on nähnyt! :) Ant-Mania suosittelen myös jos olet muutenkin katsonut noita Marvelin leffoja :D

      Kiitos vinkistä ;) näitä saa aina antaa!

      Poista

Kiitos kommentista ! :)