tiistai 31. tammikuuta 2017

TAMMIKUUTammikuu oli miellyttävä kuukausi. Uusi vuosi ja uudet jutut. Sai aloittaa lukemisen käytännössä puhtaalta pöydältä ja mikäs sen mukavampi tunne. Sai unohtaa taas kaikki pieleen menneet lukuhaasteet. Olenkin ihan fiiliksissä uusista lukuhaasteista! Olen myös saanut jonkin näköisen lukuflown päälle! Tosin tähän voi suuresti vaikuttaa se, että oon ollut tammikuun viimeisen viikon sairaslomalla.. Ja jatkuu edelleen :D Tää flunssainen olo saisi kyllä mennä pois.. kun tuntuu näin blogiakin kirjoittaessa, että aivot on ihan juntturassa.. tosin miulla on vissii aina muutenki.

Tammikuussa tuli löydettyä puhelimeen uusi sovellus TVShow Time ja olenkin nyt ihan koukussa siihen. Siistiä nähä paljonko on käyttänyt aikaa sarjojen katsomiseen.. tai noh, siistiä ja siistiä (melkein hirvittää). Junnaan Gilmoren tytöissä edelleen 6 kaudella, mutta nyt parin päivän aikana on taas tehnyt mieli jatkaa sarjan parissa. En tiedä, mutta viime jaksoissa mennyt hermot Lorelain kanssa, joten en ole jaksanut siksi sarjaa katsoa (+että tekisi mieli katsoa Netflixiin marraskuussa tulleet jaksot, mutta en anna itselleni siihen lupaa ennen kuin vanhat jaksot on katsottu loppuun). Teki mieli aloittaa Greyn anatomian ja Gilmoren tyttöjen rinnalle jokin komedia sarja, jossa on lyhyet jaksot. Uskaltauduin kokeilemaan Modernia Perhettä, ja se oli menoa se. Aivan M A H T A V A sarja! :D<3

Lukeminen tosiaan sujui näin tammikuussa, enkä oikeastaan huonoja kirjoja edes lukenut! Osallistuin klassikkohaasteen neljänteen osaan, sekä täyttelin Popsugar- ja Helmet-lukuhaasteita.

Tammikuussa luettua:

1. Kiera Cass - Valinta (uusinta, 7.1)
2. Karoliina Korhonen - Suomalaisten painajaisia: Vähäsanaista vertaistukea (16.1)
3. Emma Puikkonen - Eurooppalaiset unet (17.1)
4. Jeffrey Brown - Darth Vader ja pikku prinsessa (20.1)
5. Kiera Cass - Eliitti (bloggaus tulossa, 29.1)
6. Alice Kuipers - Terveisin äiti (bloggaus tulossa, 29.1)
7. L.M. Montgomery - Annan nuoruusvuodet (31.1)

Yhteensä: 7 kirjaa / 1513 sivua

3 omasta hyllystä
4 kirjastosta
7 suomeksi
2 kotimaista

Kiera Cassin The Selection-sarja oli kyllä viihdyttävintä luettavaa tässä kuussa. Olen aivan koukussa tuohon sarjaan ja kyttään joka päivä milloin voisi käydä ostamassa sen kolmannen osan (SEN PITI JO ILMESTYÄ!?!??). Eurooppalaset unet oli ensimmäinen Finlandia-ehdokas ikinä jonka luin, eikä todellakaan ollut huono aloitus. Korhosen ja Brownin kirjat onnistuin jo palauttamaan, ne olivat nopeita välipalakirjoja. En myöskään ikinä ole blogannut sarjakuvista, joten näistäkin jää tällä erää erilliset postaukset tekemättä.. ehkä joskus opin myös tekemään omat arvostelut sarjakuvista. Olen super iloinen, että luin vihdoin Annan nuoruusvuodet! Rakastuin sarjaan todella, sekä Montgomeryn tapaan kirjoittaa. Haluan jatkaa sarjan parissa vielä tänä vuonna Alice Kuipersin Terveisin äiti oli haikean koskettava kirja joka pisti ajattelemaan. 

Helmikuussa yritän viimein saada luetuksi Kuoleman varjelukset, jotta voisin VIHDOIN lukea sen KIROTUN LAPSEN. :D Toivon myös, että saisin nuo sata kesken olevaa kirjaa luettua loppuun ennen kuin alottaisin uusia (haha joopajoo..). Kiera Cassin Ainoa jos viitsisi ilmestyä kohta, niin sen varmasti aion helmikuussa lukea, muuten lukusuunnitelmat ovat taas auki!

Mikä on ollut paras lukemanne kirja vuoden alussa?


10 kommenttia :

 1. Kiera Cassin kirjat ovat kyllä viihdyttäviä välipalakirjoja! Tykkäsin tässä kuussa Simukan nuortenkirjoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä todella viihdyttäviä!
   Itse en ole Simukkaan tutustunut vielä ollenkaan, tarkoituksena kyllä kokeilla häneltä jotain :)

   Poista
 2. Gilmoren tyttöjen viimeiset kaudet ei ole parhaimmasta päästä, mutta tokihan ne ja uudet jaksot pitää katsoa. Plus kuuntelin juuri tänään loppuun sen Lauren Grahamin kirjan, ja nyt tekisi mieli katsoa ainakin ne uudet jo uudelleen! :) Ja Moderni perhe on todella hyvä sarja, aivan nappiin osuvaa tilannekomiikkaa :)
  Kiva myös kuulla että tykkäsit Annan nuoruusvuosista, ne on niin ihanat kirjat <3 Samoin Runotytöt, suosittelen ehdottomasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei ole kyllä parhaimpia.. Vaikka Loganista tykkäänkin ja se on juuri näissä viimesissä :D Laurenin kirja houkuttelee edelleen..!
   Anna oli ihana<3 Ja joo eiköhän Runotytöt ole Annan jälkeen vuorossa.. Tai sitten Sininen linna siinä välissä ;)

   Poista
 3. Ihan huippua että säkin oot koukuttunut tuohon sovellukseen! :D Oon ite kans Gilmoressa kutoskaudella ja tekis mieli vaan takoa omaa ja Lorelain päätä seinään.

  Mun piti kans lukea tuo Kiera Cassin Eliitti, mutten vaan saanut ostettua sitä ja nyt se vähän jäi. Tosin olis kyllä hyvä sauma lukea se nyt, kerta tuo kolmas osa on ilmestymässä, hmm. Nyt tuli kyllä hirvee hinku lukea toi, täytyy ehkä tilata se heti! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ihan hirveen koukuttava sovellus.. En vaa saa ketää kaveria lataa sitä :( :DD ja en tosiaa muistanu et Lorelai on näin rasittava kutos kaudella :D

   Hommaa ihmeessä Eliitti :D tuun mielelläni lukee sit mitä tykkäsit siitä! :) Ite toivon sormet ristissä täällä, että se kolmas osa tulis tällä viikolla kauppoihin.

   Poista
 4. Modern Family on ihana, mutta sen teho ihan vähän laskee mitä pidemmälle mennään. Vaan niin monen kanssa tuntuu käyvän. Vitsi vanhenee... Gilmoren tytöt on kiva, mutta ymmärrän hermojen menetyksen Lorelaihin, haha. Ja ihanaa, että pidit Eurooppalaisista unista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmittava tosi on, että moni sarja menee huonommaksi mitä pidemmälle mennään. :( Mutta olen onneksi vasta toisella kaudella ja vielä saa nauraa älyttömästi :D Ja Gilmoren tytöistä en ees muistanu et Lorelai osaa olla rasittava! :D

   Poista
 5. Pitäisi itekin keksiä jotain katottavaa. Katottiin olikohan toissa viikonloppuna Skamin kaikki kolme kautta ja sen jälkeen katottu Netflixistä Sherlockia. Ehkä seuraavaksi Gilmoren tytöt? :D /Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla on Skami edelleen katsomatta :D Kaikki hehkuttaa sitä.. joten pakko varmaan itekkii tutustuu siihen :D Sherlock olis myös tarkotus jossain vaiheessa katsoa. Gilmoren tytöille kyllä lämmin suositus täältä :)

   Poista

Kiitos kommentista ! :)