perjantai 7. huhtikuuta 2017

MAALISKUU 2017


Maaliskuu hujahti taas vauhdilla ohi ja miusta on ihanaa kun päivät pitenevät (tosin kuka tästä ei nauti?). Aikaa lukemiselle ei ihan hirveästi jäänyt, sillä Netflix ja erityisesti How to get away with murder meinasi viedä kaiken vapaa-aikani. Ja jos et ole vielä katsonut kyseistä sarjaa niin suosittelen heti katsomaan ensimmäisen jakson, ihan älyttömän hyvä! Nyt kyllä elän tuskissani kun Netflixistä ei löydy vielä 2 kautta enempää. :D

Oon tuskaillut blogin kanssa ihan super paljon, kun ulkoasu ei meinaa miellyttää sekä oma läppäri on ihan jumikasa. Ei hirveesti tee mieli blogata kun kone ei tunnu hyvältä. Tulin just porukoille pariksi päiväksi ja lainaan parahillaan siskon MacBookkia ja johan kaikki luistaa paremmin! Paljon parempi fiilis kirjoittaa blogia, plus että blogi näyttää paljon paremmalta Safarilla kuin Chromella! Mistäs repisin rahat uuteen läppäriin, miks Applen koneet pitää olla niin hintavia :'DD nyyh.

Maaliskuussa sain myös vihdoin aikaiseksi tehtyä blogille oman instagram-tilin. Sen pääset tsekkaamaan painamalla TÄSTÄ tai tuolta blogin sivusta. :) Ei ole mitään päätä huimaavan hienoja otoksia ja kaikki kuvat otan puhelimen surkealla kameralla. :D Mutta sitten.. jospa mentäis siihen mitä tuli luettua viime kuussa.

Maaliskuun luetut:

1. Brian K. Vaughan - Saga #3
2. Brian K. Vaughan - Saga #4
3. Paul Kalanithi - Henkäys on ilmaa vain bloggaus tulossa?
4. Mari Manninen - Yhden lapsen kansa bloggaus tulossa?
5. Robert Kirkman - The Walking Dead - book eight
6. Jeffrey Brown - Darth Vader ja poika

Yhteensä:
6 kirjaa / 1114 sivua
4 sarjakuvaa
6 kirjastolainaa
1 tietokirja
1 englanniksi

Maaliskuu oli selkeästi hyvin sarjakuva painotteinen,  mutta niidenkin pariin on välillä kiva upota. Mielestäni Saga-sarja paranee jatkuvasti ja sytyn sille entistä enemmän! Walking Deadin osa oli taas hieman tylsähkö tällä kertaa.

Luin Tieto-Finlandian 2016 voittajan ja oli kyllä silmiä avaavaa luettavaa. Kiinan yhden lapsen politiikasta ei nimittäin ihan hirveästi ollut iselläni tietoa ennen kirjaan tarttumista! Paul Kalanithin teos taas kosketti tosi tarinallaan, mutta jäi silti ehkä hieman etäiseksi. Katsotaan saanko kirjoitettua näistä kummastakaan omaa tekstiä blogiin.




10 kommenttia :

  1. Mäkin tuskailin yhdessä postauksessa sitä että blogi näyttää niin eriltä Safarissa :D Itse asiassa tuskailen edelleen, n. 80% mun blogin kävijöistä näyttää käyttävän tilastojen mukaan Chromea, joka omaan silmään ainakin saa koko blogin näyttämään omituiselta :D

    Pitäs itelläkin tutustua sarjakuviin, en oo elämäni aikana muita sarjakuvia lukenut kuin Aku Ankkaa. Saga tosin vaikuttaa kiinnostavalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miusta siun blogi näyttää kivalta! Käytän puhelimella aina Chromee sekä koneellaki, oma blogi ei vaa miellytä :'D joten tiedän tunteen. Pakko kyllä saada macin kone seuraavaks, se on jotenki niiin helppo!

      Sagaa suosittelen lämpimästi :) The walking dead on kans hyvä, tykkään sarjakuvasta enemmä ku TV-sarjasta. :) Ite ku käytän kirjastoa niin sieltä tulee usein tsekattua sarjakuvatkin!

      Poista
  2. Toivottavasti saat ulkoasun toimimaan! Mä ainakin tykkään sun blogin ulkoasusta, mutta tiedän tuskan kun se ei miellytä yhtään ;s Oot kyllä lukenut mielenkiintoisia kirjoja, pitäisiköhän munkin vihdoinkin kokeilla tuota Sagaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä onneksi sain pienillä muutoksilla hetkeksi itseni tyytyväiseksi :D ärsyttää vaan kun chromella esim. sydämet muuttuu typerän oransseiksi :D mut hyvä jos tää muiden silmää miellyttää!

      Joo ihan itsekin yllätyin et mitä tuli luettua :D ei yhtään sitä normaalia mitä yleensä tulee luettua! sagaa suosittelen lämpimästi! Ite sytyin ehkä kunnolla vasta tolle kolmannelle osalle, mutta varmasti jos nyt lukisin ensimmäisen osan uusiksi, tykkäisin siitäkin enemmän! :)

      Poista
  3. Mä kattelen sun blogia Macbookilla ja selaimena Chrome. Musta tää näyttää hyvältä! :D
    Ja voi että, Saga on niin hyvä! + ihania kuvia tässä postauksessa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai ! :D En yhtään tiedä miks en tykkää Chromesta enää... oppisinpa taas pitämään. :D
      Saga on kyllä hyvä!! Just sain lainaa viidennen osan.. ja mietin, että kauanko säästelen sitä :D En tiedä kuinka kauan 6 osan suomennosta joutuu sitten odottamaan :'( ja kiitos<3 :*

      Poista
  4. Mun pitäs kans lukee toi walking dead -sarjakuva. Mä kyllä tykkään siitä tv-sarjasta kovasti, vaikka se on aika brutaali :D Mut sentään joku kauhusarja josta en nää painajaisia.

    Mä kans tykkään kovasti saga-sarjasta. Itellä oottaa 4 ja 5 tuossa hyllyllä lukemista. Ilmeisesti 6 tulis suomennoksena jo joskus kesällä, muistaakseni. :)

    Ja mullakin sun blogi näyttää ihan hyvältä ja chromea käytän :) Mutta yleensä ite onkin kriittisempi oman blogin suhteen. Mäkin vähän väliä katon omaan blogia ja aattelen et joku ei nyt oo hyvin mutta aina ei keksi et mikä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miks mulla on menny sun kommentti ihan ohi !? :(
      Mutta joo, suosittelen lämpimästi kokeilemaan Walking Deadia :) Mielestäni sarjakuvissa tapahtuu enemmän ja paremmalla tahdilla kaikkea kuin TV-sarjassa :'D Ja just huomasin, että se Sagan 6 osa on jo ilmestynyt suomeksi, jeee! Nyt maltan vihdoin lukea sen 5 osan. :D

      Onneksi nyt on uusi kone, enkä enää ahdistele niin paljoa tätä ulkoasua :DD

      Poista
  5. Hyvältä näyttää ulkoasu, sulla on niin ihana blogi ja kuvat! Meki ollaan nyt uppouduttu Netflixiin, kun ollaan katottu Misfitsiä neljä kautta. Mulla tällanen pöytäkone, ite viime syksynä osista kasattu ja mua välillä riepoo ku oon nyt innostunu sisustuksesta nii sit on iso näyttö ja kone kauhee mötikkä, pelihiiri ja -näppäimistö mutta toisaalta välillä tulee pelattuakin niin en oikeen tiiä oisko musta käyttämään läppäriä :D Aina ollu pöytäkone. Applen konetta ois ihan kiva käyttää, joskus oon koulussa käyttäny ja tosi simppeleitä (+ sisustukseen sopivia :DDDD). /Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämäkin kommentti mennyt ihan ohi! Anteeeeeeks! :( :D mutta kiitos kehuista<3
      Netflix osaa kyllä olla petollinen ja viedä halutessaan kaiken ajan :'D Mun poikaystävä rakenti kanssa ite pöytäkoneen syksyllä ja ahdistaa tuo iso mötikkä tossa olohuoneen nurkassa :'DD Mutta pikkuhiljaa opin elämään sen kanssa. Sain kuitenkin hankittua itelleni vihdoin tän Macbookin <3 ja tosiaan, sopii sisustukseen ;) ja ihan hurjan mukava käyttää, kun tää on niin kevyt ja simppeli!

      Poista

Kiitos kommentista ! :)