keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

MAALISKUUN LEFFAT

SUICIDE SQUAD (2016)
Tuntuu hyvältä olla paha. Kokoa tiimi maailman vaarallisimmista, vankilaan teljetyistä superpahiksista, varusta heidät järjettömän kokoisella valtion kustantamalla asearsenaalilla, ja lähetä heidät peittoamaan tuntematon, ylivoimainen vihollinen.
USA:n tiedustelun virkamies Amanda Waller on päättänyt, että tehtävän voi hoitaa vain salassa koottu, sekalainen ryhmä halveksittavia yksilöitä, joilla ei ole juurikaan hävittävää. Kun Suicide Squadin jäsenet tajuavat, ettei heidän edes oleteta onnistuvan, ryhmän jäsenten täytyy päättää, ovatko he valmiita kuolemaan yrittäessään vai pelastaako jokainen vain oman nahkansa.

Katsoin tämän leffan oikeasti jo helmikuussa, mutta unohdin lisätä edelliseen koosteeseen. Onneksi tämä tuli tähän maaliskuun koosteeseen mukaan, koska muuten tässä olisi ollut vain yksi leffa! Ei oikein ollut leffafiilistä viime kuussa. Mutta siis Suicide Squad. Odotin paljon, koska hyvät näyttelijät, mutta eiih...... Unohdin, että tää on DC:n leffa. Edelliset leffat on olleet mun mielestä huonoja mm. Batman vs. Superman. Nää leffat on jotenkin todella sekavia ja katsojan pitäisi olla perillä asioista mistä ei olla edes mainittu leffan aikana kertaakaan. En tiedä yrittääkö DC liikaa vai mikä näissä mättää? Mut tiedän etten oo tän asian kanssa ainoana tätä mieltä! Ja tässä oli aivan liian vähän Jared Letoa Jokerina.

Pääosissa mm. Will Smith, Margot Robbie ja Jared Leto. 5/10 

ANGRY BIRDS (2016)
Elokuva vie meidät saarelle, jolla asuu yksinomaan onnellisia, lentotaidottomia lintuja - tai lähes yksinomaan. Tässä paratiisissa vihanhallintaongelmista kärsivä Red, vauhdikas Sakke sekä räjähdysaltis Pommi ovat aina olleet kirjaimellisesti outoja lintuja. Mutta kun saarivierailulle saapuu salaperäisiä vihreitä possuja, näiden erilaisten lintujen tehtäväksi jää selvittää, mitä possut oikein juonivat.

Tämä olikin käytännössä ainut leffa jonka katsoin kokonaan maaliskuussa (koska Beauty and the Beast jäi kesken leffateatterissa.. siis lakkasi vain toimimasta :'DD niin mun tuuria!). Angry Birds -elokuva oli yllättävän hauska. Ei ollut älyttömän korkeat odotukset, mutta leffa ja huumori toimi minuun. Katsoin suomeksi dubatun version, mutta haluaisin joskus katsoa vielä englanniksikin. Tuli nimittäin muutaman kerran mietittyä joissain sanonnoissa, että olisiko toiminut paremmin englanniksi. Mutta siis, ihan hauska. 

Ääninäyttelijöinä mm. Jason Sudeikis, Josh Gad ja Danny McBride.
Suomeksi mm. Riku Nieminen, Antti Lang ja Joonas Saartamo. 7/10 

Uudet elokuvat: 2
2017 katsotut elokuvat 14/75

kuvat imdb
elokuvien synopsis finnkino.fi

2 kommenttia :

  1. En ole vielä ehtinyt Suicide Squadia katsomaan, mutta yhyy jos Letoa on vähän! :/ Vain sen takia nimittäin elokuva kiinnostaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulin jotenkin että Jokeria näytettäisiin leffassa paljon enemmän, jouduin vähän pettymään. En tiedä olisiko leffa toisella kerralla parempi, saattaisi tajuta asioita jotka ensimmäisellä kerralla jäi tajuamatta.. :D mutta ei kauheasti inspaa katsoa uusiksi. :D

      Poista

Kiitos kommentista ! :)