torstai 17. joulukuuta 2015

TYTTÖ HULLAANTUI MUSTANA PERJANTAINA

Yksi vuoden odotetuimmista päivistä oli perjantai 27.11! Se oli nimittäin Black Friday. 

Jenkeistä tänne meidän pieneen Suomeenkin kantautunut Black Friday pääsi ilahduttamaan minua alennuksillaan. Torstain ja perjantain välisenä yönä taisin nukkua 4,5 tuntia, sillä valvoin katsomassa CDON.COMIN tunnin välein lisääntyviä tarjouksia. Odottelin vain, että milloin sieltä tulee kirjoja (ja ehkä vähän Disney leffoja sekä hyviä TV-sarjoja)! Aamulla heräsin siihen kun poikaystäväni lähti töihin, enkä tietenkään malttanut nukkua pidempään vaan taas oli pakko päästä koneen ääreen seuraamaan alennuksia. :D 

pahoittelen huonolaatuisia puhelimeni kuvia :(

Vihdoin uskalsin tehdä tämän. Tilasin itselleni Richelle Meadin: Vampire Academy-sarjan. Olen odottanut monta vuotta, että tämä sarja suomennettaisiin. Olen myös laittanut kirjastollemme hankintaehdotuksia tästä muutamaan otteeseen, mutta ei niin ei. En jaksanut enää odottaa. Tämä boksi oli mukavasti yli 20% alennuksessakin. Onhan se kyllä riski, etten pidäkään tästä sarjasta ensimmäisen kirjan jälkeen ja olen ostanut turhaan koko sarjan. Mutta jos pidän tästä, säästin rahaa ostamalla kaikki kerralla. :) En tarkalleen muista paljonko boksi loppujen lopuksi maksoi, sillä tilasin samalla Lumikin ja Rillit huurussa 8 kauden. Yhteensä nämä kumminkin maksoivat 50€. 



Luojan kiitos tajusin käydä vilkaisemassa Adlibriksen sivuja! Siellä oli kaikki -20%! Sain sieltä tilattua mukavasti muutaman joululahjan ja itselleni kaksi kirjaa.

Morgan Matson: Amy & Roger's Epic Detour. Kirja joka on jo hetken pyörinyt to-read listallani. Kirja jota pyörittelin Lontoossa kädessäni, mutta jätin hyllyyn. Nyt se on minun ♥.

E. Lockhart: We Were Liars. Tällä oikeestaan sama homma kuin edellisellä kirjalla. Olen vain iloinen. :)

Siskoni vinkkasi minulle sivuston josta en tiennytkään aikaisemmin. Bookdepository.comista saa tilattua kirjat ilman postimaksuja/kuluja. Sieltä tosin ei löydy suomenkielisiä kirjoja, mutta sehän ei haittaa. Joskus sieltä saattaa löytää edullisemmin kirjoja kuin Adlibrikseltä. Kirjan mukana tulee myös aina kirjanmerkki, mikä on minusta hauska lisä! :)

Rainbow Rowell: Eleanor & Park. Paljon kehuttu kirja, jonka olen halunnut lukea kauan. Löytyi Black Friday tarjouksena halvimmalla Bookdepositorysta. Eikä kirjalla kestänyt edes viikkoa tipahtaa postiluukustani!

Black Friday ostoksiani miettiessä totean aina ensiksi, että olisinpa ostanut enemmän kuin neljä kirjaa... Sitten muistankin, että boksin sisällä on 6 kirjaa.. joten yhteensä tulikin ostettua 9 kirjaa! Ihan hyvä saalishan se on. :D

Ensi vuoden Black Fridayta odotellessa, jospa pystyisin olla ostamatta kirjoja siihen asti..
Ehkä unissani pystyn tähän. :D




2 kommenttia :

  1. Minäkin käytin hyväkseni Adlibriksen Black Friday -tarjousta. Mahtavia löytöjä taas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli kyllä hyvä tarjous! Meinas vaan käydä vähän huonosti, kun Adlibriksen sivut olivat aivan jumissa silloin illalla. Kesti varmaan 2h, että sain tilauksen menemään läpi :D meinasi iskeä jo epätoivo :D

      Poista

Kiitos kommentista ! :)