maanantai 25. tammikuuta 2016

ENSIMMÄINEN LUKUMARATON

Kirsi kertoi blogissaan ryhtyvän viikon mittaiseen lukumaratooniin. Ajattelin ensin toivottaa onnea urakkaan ja jäädä itse seuraamaan sivusta, mutta niin se mieli vain muuttuu. 

En ole koskaan aikaisemmin maratoonannut, joten nyt ajattelin osallistua. Vaikka tuleva viikkoni on kiireinen ja työntäyteinen halusin silti mielenkiinnosta ryhtyä tähän. En ota siis itselleni paineita, mutta voisin yrittää vähentää ruudun ääressä vietettyä aikaani ja käyttää sen lukemiseen. Tässä saatan nyt jopa onnistua, sillä katsoin eilen Frendit loppuun (yhyy, vieläkin itkettää).

Maratoonaus alkaa siis tänään maanantaina 25.1 ja loppuu sunnuntaina 31.1.

Omassa hyllyssäni lukemattomien kirjojen määrä on suuri. Nappasin sieltä muutaman sellaisen kirjan, jotka voisin kuvitella tällä viikolla lukevani. Fangirl on minulla jo tällä hetkellä kesken, joten sen pyrin lukemaan ainakin loppuun. Azkabanin vanki tattuu käteeni aivan varmasti, ehkä jopa seuraavaksi. Siskoltani saadut joululahjakirjat Gayle Forman - Just One Day ja Stephanie Perkins - Anna and the French Kiss haluaisin saada luetuksi. Sekä omat Lontoon tuliaiset Cinder ja Simon vs. the Homo Sapiens Agenda ovat odottaneet jo pari kuukautta, että lukisin ne. Kirjat eivät siis ole ihan äkkiä minulta loppumassa.

Kasasin myös pienen pinon kirjaston kirjoja, jotka minua tällä hetkellä eniten houkuttelevat. Oikeastihan minulla löytyy kolminkertainen määrä noita kirjaston kirjoja kotonta, mutta nappasin sieltäkin muutaman vaihtoehdon jotka eniten kiinnostavat. Luen kyllä tällä viikolla aivan fiilispohjalta ja voi olla, että meinaa iskeä valinnan vaikeus ja aloitankin monta kirjaa. Hyvin mahdollista on myös, että luenkin jotain aivan muuta kuin tässä postauksessa mainittua.
En tiedä mitä tälle kuvalle tapahtui! Mutta eihän tästä meinaa saada selvää :(

En tule tänne blogiin jatkuvasti päivittelemään, mutta ehkä torstain hujakoilla voisin tehdä sellaisen puoliväli koosteen. Mielenkiinnolla odotan sitä, kuinka monta kirjaa saan luettua, ja sivumäärää mitä näistä kertyy! Voi olla, että Twitterissä sekä Goodreadsissa päivittelen tiheämpää tahtia.

Jos joku haluaa seurailla Twitterissä niin tässä linkkiä. En nimittäin ole saanut aikaiseksi lisättyä sitä tänne blogiini, enkä varmasti tällä viikolla ehdikkään. Ja siis syy tähän aikaansaamattomuuteen on se, että olen ihan lapanen näiden widget/gadget hommien lisäämisessä. :D

Kirjojen täyteistä viikkoa kanssa maratoonaajille ja teille muillekkin.

8 kommenttia :

 1. Paljon tsemppiä maratoonaukseen! Fangirlin ja Potterin olen noista kirjoista lukenut, mutta suunnitelmiisi mahtuu myös monia kiinnostavia kirjoja, Cinder, Just One Day, Anna and the French Kiss, Kudottujen kujien kaupunki... Kaikista olen kuullut hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sitä tarvitaan :) Saa nähdä monta kirjaa näistä todellisuudessa ehdin lukemaan tällä viikolla, mutta lähitulevaisuudessa nämä haluaisin lukea!

   Poista
 2. Todella mielenkiintoiset lukulistat! Bongasin monia lempikirjojani ja jään mielenkiinnolla odottamaan, mitä niistä pidät. :) Itse en kiireiden keskellä taida maratoonaamaan ryhtyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, ei tämä minullekkaan mikään paras mahdollinen viikko ole maratoonaamisen kannalta. Tosin itselläni ei ole onneksi koulukirjoja luettavana :D olen ylpeä itsestäni jos saan tällä viikolla edes 2 kirjaa luettua näistä! :D

   Poista
 3. Onpas siinä monta hyvää kirjaa odottamassa lukemistaan. :) Luettuja (esim. Potter, Lupaus ja Paljaan taivaan alla) ja vähemmän tuttuja. Pitäisi itsekin lukea, kunhan saan käteeni tuon Emmi Itärannan uutuuden. Cinder olisi tarkoitus lukea ensi kuussa, kun olen pari viikkoa Helsingissä. Että minä rakastan sen kaupungin kirjastoja, jotka ovat kuin runsaudensarvia. Yleensä löydän sieltä minkä vain teoksen osaan kuvitella kaipaavani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Innoissani kyllä odotan, että pääsen näiden kirjojen kimppuun!
   Itseäni vähän hirvittää tuo Cinder, siinä tulee olemaan ei niin tuttua englannin sanastoa.. Että mulla varmaan kestää ikuisuus sen kanssa :D

   Pääsisinpä itsekin joskus kirjastoon, josta löytyy kaikki mitä kaipaan! :)

   Poista
 4. Maratonit on ihan kivoja, mutta kipeänä en kyllä uskaltanut lähteä maratoonaamaan... Ehkä jonkun viikonlopun voisin pyhittää lukemiselle ja katsoa miten käy. Ja hei, haastoin sut viiden kirjan haasteeseen blogissani, jos kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh minähän en ollut vielä maanantaina kipeä, tiistaina vasta. :D Meni kyllä vähän plörinäksi koko maraton. :( Ensi kerralla paremmin!

   Oi ihanaa, kiitos haasteesta! Teen sen heti kun kerkeän! :)

   Poista

Kiitos kommentista ! :)