sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

MAALISKUUN KOOSTE

Voi maaliskuu minkä teit. Menit niin nopeasti, etten ehtinyt edes huomata. Nyt sitten täytyisi asennoitua siihen, että eletään jo huhtikuuta!? Kun mietin maaliskuutani, en millään meinaa muistaa mitä tapahtui ennen pääsiäistä.. Yritän nyt kumminkin koota teille muutamia tapahtuneita asioita.

Mitä tein maaliskuussa?

♥ Järjestin pikkusiskolle yllätyssynttärit
♥ Tunsin itseni hyvin hyvin vanhaksi :D
♥ Ostin kirjoja.. liikaa (ei mahdu enää mihinkään!)
♥ Söin pääsiäismunaöverit pariin otteeseen (töhnämuna on muuten uusi suosikki! :D)
♥ Paiskin töitä, välillä jopa oman alan
♥ Luin liian vähän
♥ Maratoonasin 24-sarjan kaksi ensimmäistä kautta
♥ Vietin liikaa lukuaikaa pleikkarilla pelaillen
♥ Näin sukulaisia joita en ole nähnyt aikoihin
♥ Kävin elokuvissa pitkästä aikaa. Katsoin Deadpoolin (oli todella hyvä!)
♥ Varasin matkan Barcelonaan

Helmikuun lopulla alkanut lukujumi jatkui vielä koko maaliskuun. Minulla käy aina näin tähän aikaan vuodesta, enkä tiedä mistä se johtuu. Luin jonkin verran, mutta minkään ääressä en jaksanut pysyä loppuun asti. Eli olen lukenut montaa eri kirjaa, mutta vain harvan sain luettua loppuun asti. Minulla kesti jopa yli kuukausi, että sain edes yhden kirjan luettua loppuun. Toivon todella, että alkanut huhtikuu tuo tähän muutoksen.. Nyt olisi niin paljon uutta luettavaakin.

Maaliskuussa luettua:

1. Laura Lähteenmäki: Nutcase (23.3)
2. Jenny Han: The Summer I Turned Pretty #1 (25.3)

Yhteensä: 2 kirjaa / 487 sivua

1 englanniksi / 1 suomeksi
1 e-kirja
1 kirjastolaina / 1 Scribd:n kautta luettu
1 kotimainen

Ensimmäinen kotimainen kirja tuli luettua tältä vuodelta. Vielä täytyisi 7 lukea, jotta pääsisin itselleni asettamaani tavoitteeseen. Lähteenmäki oli minulle uusi tuttavuus ja voi olla, että aion kokeilla vielä hänen vanhempaa tuotantoa. Tämä Nutcase oli kumminkin aika mitäänsanomaton minulle.

Kokeilin Scribd sovellusta ilmaisen kuukauden verran ja luin sieltä Jenny Hanin kirjan. En ole ehtinyt blogata siitä vielä, mutta sen voin kertoa, että kirja aiheutti älyttömän kesän kaipuun. Onneksi se on kohta täällä!

Säälittävä määrä tuli siis kirjoja luettua. Goodreads jaksaa myös muistutella, että olen kaksi kirjaa jäljessä tavoitteestani. Toivottavasti viimeistään kesällä tulee kirittyä kirjojen määrässä!
Tällä hetkellä tekisi mieli aloittaa monta eri kirjaa, enkä meinaa malttaa lukea yhtä loppuun. Jostain se on kumminkin aloitettava. :)


laiskottelin enkä ottanut kuvia koko kuussa, joten kuva täältä


Ps. Lähti taas vähän lapasesta perjantaina kirjastossa.. En edes kehtaa myöntää monta kirjaa tuli lainattua. NYT en oikeasti lainaa enää yhtään kirjaa, ennen kuin olen saanut oman hyllyn kirjoja luettua. Minulla on tästä lähtien vain oikeus palauttaa kirjoja kirjastoon... Onnistuisinpa.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ! :)