tiistai 2. helmikuuta 2016

TAMMIKUUN KOOSTE

Pitäisi varmaan taas päivitellä, että miten tammikuu meni jo?! ..mutta en päivittele.

Tammikuu oli oikein kiva kuukausi. En kyllä saa taas yhtään päähäni mitä erikoista tein, joten kerron näitä vähän tylsempiä juttuja sitten. Olin töissä, joinakin viikkoina useammin kuin toisina. Maratoonasin Frendit loppuun, enkä vieläkään oikein kestä elämää ilman Chandlerin hyviä vitsejä. Oli pakko aloittaa jokin uusi komedia tilalle, joten nyt katson Kolme miestä ja tyttö (New Girl). Olen katsonut neljä jaksoa ja pikkuhiljaa alan syttyä sarjalle! Maratoonasin myös parissa päivässä Olipa Kerran neljännen kauden, jotta pääsin katsomaan TV:ssä pyörivää viidettä kautta. Taisin käydä myös Cheekin jäähallikeikalla hoilaamassa ääneni hävyksiin. Olen myös haaveillut monena päivänä taas Lontoosta ja sinne matkustamisesta.

Olin tammikuun ostolakossa ja onnistuin siinä.. noh melkein kiitettävästi. Yhdellä kauppareissulla päädyin tonkimaan Prisman poisto kirjoja, mutta en kantanut sieltä kuin yhden kirjan kotiin! Aion kyllä jatkaa ostolakkoa vielä hetken, tai vähintään mietin 5 kertaa tarvitseeko minun välttämättä jokin kirja ostaa. Kaivoin myös viikonloppuna pitkästä aikaa iPadin esille ja selailin iBooksista kirjoja. Huomasin, että sieltä saa ladattua näytteitä kirjoista, joten nyt löytyy 20 kirjasta jokaisesta n. 30 sivun pituinen näyte (tämä helpottaa suuresti seuraavaa kirjatilaustani). Huomasin myös, että osa kirjoista maksaa tyyliin 4 euroa siellä, kun taas Adlibriksestä tilaamalla vähintään 7 euroa... Mutta kun kirjat on niin paljon kivempi omistaa kirjoina.

Tammikuu oli lukemisen kannalta hieman heikko. Pidin viikon mittaisen lukumaratoninkin (kirjoitan siitä vielä huomenna lisää), mutta koska flunssa kaatoi minut sängynpohjalle, ei lukemisesta meinannut tulla mitään.

Tammikuussa luettua:

1. Robert Kirkman: The Walking Dead - Viides kirja sarjakuva
2. Robert Kirkman: The Walking Dead - Kuudes kirja sarjakuva
3. Sara Shepard: Tappava (Valehtelevat viettelijät #6)
4. Cassandra Clare: Tuhkakaupunki (Varjojen kaupungit #2)

Yhteensä: 4 kirjaa / 1280 sivua

2 sarjakuvaa
4 suomennettua
4 kirjastolainaa

En voi sanoa olevani tyytyväinen. Walking Deadit olivat tottakai hyviä, mielestäni ne ovat paljon parempia kuin kyseinen TV-sarja. Kirjat taas jotka luin, olivat aika kehnoja. En lukenut yhtään kirjaa omasta hyllystä, joten tähän teen poikkeuksen helmikuussa. Olisi myös hienoa, jos saisin helmikuussa luettua enemmän. Haluaisin myös päästä kasvattamaan luettujen kotimaisten kirjojen lukumäärää.

Helmikuussa ei ole luvassa mitään suuria ihmeitä. Aloitin herkkulakon (tai oikeastaan terveellisemmän helmikuun), sallin itselleni yhden herkuttelupäivän viikossa! En ole ikinä onnistunut tässä paria viikkoa pidempää, joten katsotaan kuinka tällä kertaa käy. Terveellisempien elämäntapojen mukaan, yritän lisätä myös liikunnan määrää. Salikorttini onkin pölyttynyt lompakon pohjalla liikaa. Yritän edelleen vapaa-ajalla vähentää ruudun tuijottamista ja puolestaan lisätä lukemista. Aina on hyvä yrittää!

Miltäs teidän tammikuu näytti? Tuliko törmättyä hyviin kirjoihin? 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ! :)