perjantai 4. maaliskuuta 2016

HELMIKUUN KOOSTE

Minulla on juuri kolmen vapaapäivän viimeinen ilta käynnissä. Tarkoituksena oli saada blogi eloon ja keskeneräiset bloggaukset kirjoitettua vapaapäivinä, mutta kummasti löytyi kaikkea muuta tekemistä. Nyt vihdoin kello 11 illalla päätin käynnistää tietokoneen ja tulla kertomaan tyylikkäästi pari päivää myöhässä helmikuustani.

Helmikuussa päätin siivota kodin nurkkia ja pistin tavaraa kiertoon kirpputorille. Luovuin jopa muutamasta kirjasta (mutta niitä on tullut jo vissiin tuplasti lisää :'D). Tarvitsen kipeästi lisää tilaa kirjoilleni, tai joudun luopumaan jostain mistä en haluaisi. Helmikuussa tuli vietettyä aikaa perheen ja ystävien kanssa. Töitäkin tuli paiskottua. Siitä olen ylpeä, että Netflixin tuijottaminen on vähentynyt. Tällä hetkellä katsotaan poikaystäväni kanssa alusta Game of Thronesia, sillä 5 kausi on vielä näkemättä (ja olen välttynyt suurimmilta spoilereilta tähän asti!). Kyseinen sarja etenee vain kovin hitaasti, sillä jaksot tuntuvat todella pitkiltä ja alku kaudet muistaa suhteellisen hyvin ulkoa. Aloitettiin myös eilen Rillit huurussa alusta, sillä ennen 8 kauden katsomista on hyvä kerrata tapahtumat. Onko kenelläkään toisella tätä pakonomaista ongelmaa, että sarja täytyy katsoa alusta alkaen jos uusi kausi ilmestyy? Itseäni nimittäin häiritsee, jos en muista kaikkea. :D Ärsyttävää.

Helmikuu oli lukukuukautena hyvä. Tuli luettua vain hyviä kirjoja! Alhaisin arvio mitä kirjalle helmikuussa annoin, taisi olla 4½ tähteä! Tämä on kyllä suuri muutos sitten tammikuun. Helmikuun alku sujui hyvin kirjojen parissa, mutta kuun viimeiset kymmenen päivää kärsin jonkin sortin lukujumista.. kärsin edelleen. Hankin itselleni Scribd:n kokeilun ja olen lueskellut sieltä sitä sun tätä. Tuntuu, että luen e-kirjoja muutenkin hitaammin kuin normaaleja, joten mikään kirja ei ole tullut päätökseen.

Helmikuussa luettua:

1. Rainbow Rowell: Fangirl (1.2)
2. J.K. Rowling: Harry Potter ja Azkabanin vanki (Harry Potter #3, uusinta,6.2)
3. Jennifer E. Smith: Tilastollinen todennäköisyys kohdata se ainoa oikea (10.2)
4. Suzanne Collins: Vihan liekit (Nälkäpeli #2, uusinta, 19.2)

Yhteensä: 4 kirjaa / 1532 sivua

1 englanniksi / 3 suomeksi
3 omasta hyllystä
1 kirjastolaina

Fangirl ja Harry Potter tuli aloitettua jo tammikuun lopulla maratoonissa. Nautin molemmista hyvin paljon. Harry Potter ja Azkabin vanki onkin oma lempparini, joten olenkin hieman surumielinen sen ollessa jo ohi. Tilastollinen todennäköisyys kohdata se ainoa oikea ihastutti tunnelmallaan ja hömppämäisyydellään, palaan mielessäni vieläkin kirjan tunnelmiin (ja haluan edelleen kirjan omaan hyllyyni!!!). Nautin Nälkäpelin toisesta osasta tällä kertaa vielä enemmän kuin ensimmäisestä osasta. Onpa ihana tunne, kun on saanut lukea vain hyviä kirjoja. Määrällisesti en lukenut paljon, mutta se ei haittaa.

Kärsin siis edelleen jonkin sortin lukujumista ja luen kaikkea sekaisin, sekä aloitan miljoona uutta kirjaa. Kävin tänään myös pitkästä aikaa kirjastossa, yritin palauttaa mahdollisimman monta kirjaa. Epäonnistuin totaalisesti. Toin melkeinpä saman verran takisin. Argh, vaikeaa. Joka tapauksessa yritän lukea enemmän nyt oman hyllyn kirjoja. Omat kirjat polttelevatkin enemmän tällä hetkellä, sillä postista on saapunut viime päivinä mukavia paketteja ;) kerron niistä myöhemmin...

Ihanaa kevään alkua kaikille 

4 kommenttia :

 1. Minulla oli samankaltainen kirjasto reissu. Toin kotiin kassillisen kirjoja :D kun huomasin että 'tuo on luettava, ai tuossa on tuo jonka bongasin kirjablogista joskus, tuo on varmasti hyvä, no otetaan vielä tuo niin ei jää harmittamaan'. Omatkin vastaostetut kirjat olisi lukematta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Eikä ne kirjat oikeasti mihinkään sieltä kirjastosta katoa niin, etteikö niitä voisi myöhemmin lainata ja lukea. :D Mutta joo, vähän samankaltaisia ajatuksia itsellänikin pyöri päässä kun niitä kirjoja kassiin nappailin.

   Poista
 2. Itselläni helmikuu oli niin hiljainen lukukuukausi, että selvisin mainiosti oman hyllyn kirjoilla. Muutenkin omat kirjat houkuttelevat tällä hetkellä paljon enemmän kuin kirjaston kirjat, joten lueskelen niitä iloisena. Kerrankin näin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan sitä päivää kun pystyn palauttamaan kaikki kirjat.. :D Yritin nyt jopa jättää hyllyyni 10 kiinnostavinta kirjaston kirjaa, mutta sitten kannoin niitä taas kasan lisää. Ehkä ensi kerralla onnistun :D!

   Poista

Kiitos kommentista ! :)