lauantai 5. toukokuuta 2018

10 OMAN HYLLYN ODOTETUINTA 2018


Kuten edellisessä postauksessa lupasin, julkaisen pian vuoden 2018 hyllyni odotetuimmat kirjat. Eli mitkä kirjat polttelevat just nyt eniten ja haluaisin lukea tässä ja heti. Joten mennään heti asiaan, mitä mä valitsin tänä vuonna. Voin kertoa, ei ollut helppoja valintoja ja muutamaa kirjaa vaihtelin vielä monta kertaa, kun hyllystä löytyi paljon enemmän kuin 10 kirjaa jotka haluaisin heti lukea.

Marie Lu - Warcross : Ostin tämän kirjan syksyllä kirjamessuilta ja ajattelin tarttuvani tähän heti. Joopajoo. Kirja herätti kiinnostuksen, kun ajattelin tämän olevan samantyylinen Ready player onen kanssa. Ja kyllä, tämä polttelee edelleen yhtä kovin kuin syksylläkin.

Sarah J. Maas - A Court of Thorns and Roses : En kestä etten ole vieläkään päässyt aloittamaan tätä sarjaa. ÄÄÄ. Haluan lukea nyt ja heti. Olen niin varma tämän sarjan viihdyttävyydestä, että omistan jo sen kolme osaa. Näin ei varmaan ikinä kannattaisi tehdä.

Sarah J. Maas - Throne of Glass: Keskiyön Kruunu : Kyllä. Lisää Maasia, mutta tällä kertaa suomeksi. En malta odottaa tätä jatko-osaa!

Francesca Zappia - Eliza and Her Monsters : Mulle on sanottu, että tämä on parempi kuin Rowellin Fangirl, josta pidin älyttömästi! Joten odotukset ovat korkealla. En ole oikeastaan kuullut tästä mitään pahaa. 

Erika Vik - Hän sanoi nimekseen Aleia : Olen varmaan kohta ainoa jolla tämä on lukematta. Omistan toisenkin osan jo, kun kirjamessujen huumassa sen ostin syksyllä. Pakko lukea nämä kesällä, koska kolmas ja viimeinen osa ilmestyy syksyllä! 

Dhonielle Clayton - The Belles : Kirjahyllyn uusin jäsen tässä pinossa. Joten jo pelkästään sen takia kirja kiinnostaa kovin. Pidän myös älyttömästi kirjan kannesta. Sellaiset fiilikset vain tulevat, että tulen pitämään tästä.

Susan Ee - Angelfall : Tää taisi olla mun ihan ensimmäisellä tällaisella listalla mukana. Jotenkin tää kirja vain on hukkunut kirjahyllyn kätköihin viimeisen kahden vuoden aikana. Mutta nyt! Tää polttelee mielessä koko ajan. Ja tästäkin olen kuullut kavereilta paljon hyvää!

Jennifer Mathieu - Moxie : Tämäkään ei ole montaa kuukautta hyllyssäni ehtinyt majailla. Feministinen kirjallisuus kiinnostaa kovin tällä hetkellä, joten siksi kai tämä nousi tähän kymmenen joukkoon ja aika kärkipäähän. 

Jenny Han - Always and Forever, Lara Jean : Pakkopakkopakko saada luettua tämän trilogian viimeinen osa! Mutta nyt jo pohdin, että pitäisikö kuitenkin ennen tätä lukea putkeen kaksi ensimmäistä osaa uudestaan. Vaikkakin olen lukenut ne tässä vuoden sisällä. Äää vaikeita päätöksiä. Haluan myös niin kovin tykätä tästä viimeisestä osasta.

Rainbow Rowell - Carry On : Hävettää, olen edelleenkin lukenut Rowellilta vain Fangirlin. Vaikka Eleanor & Park löytyy sekä englanniksi, että suomeksi omasta hyllystä. Tämäkin on ollut ns. hyllynlämmittäjänä jo varmaan vuoden. On ehkä hieman jopa pelottanut tarttua tähän, sillä mitä jos en pidäkään tästä? Haluan kuitenkin nyt älyttömästi lukea Rowellia lisää.

Siinäpä ne olivat! Aika lailla YA painotteinen lista taas käsillä. Mutta minkäs teet, kun tällä hetkellä pyörit päivät pitkät nuorten kirjojen parissa töissä, niin vähemmästäkin niitä tekee mieli lukea. Usko on taas kova, että näistä olisi edes puolet vuoden kuluttua luettu! Ainakin enemmän kuin kaksi.. :D Mutta ei stressiä, tämähän unohdetaan nyt taka-alalle ja palataan tähän vuoden kuluttua uudestaan!

Mihin mun pitäisi sun mielestä tarttua ensin? Löytyykö tuttuja teoksia listalta?

12 kommenttia :

 1. Onpa kiinnostava lista! Yhtäkään en ole lukenut koska luen niin vähän YA:ta, mutta noista eniten kiinnostaa ehdottomasti Vikin Hän sanoi nimekseen Aleia, et tosiaan ole ainoa joka ei ole sitä lukenut :D Myös Throne of Glass-sarja kiinnostelisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa etten ole ainoa ! :DD Siltä nimittäin alkanut välillä tuntua. Throne of Glass-sarjan aloitus oli ihan jees, mutta tuo toinen osa houkuttelee paljon enemmän, sillä kaikki sanovat sen olevan parempi edeltäjäänsä :D Ja joo, yllätyin itsekin kuinka YA painotteinen tästä tuli.. saati sitten kuinka paljon englanninkielistä kirjallisuutta tänne nousi :D

   Poista
 2. Kiinnostavia kirjoja listallasi! Tuo Hän sanoi nimekseen Aleia oli minulla jo jonkin aikaa kirjastosta lainassakin, mutta palautui takaisin kun en ole saanut nyt pariin viikkoon oikein mitään luettua, ja paikkakuntakin vaihtuu niin en jaksa raahailla sitä ympäri Suomea. Ehkä vielä joskus pääsen senkin pariin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun tuurilla saan kohta jonkun vimman lukea "aikuisten kirjoja" ja sitten nää kaikki on lukematta vielä vuoden päästä :'DD Mutta joo, mä löysin joskus viime elokuussa antikvariaatista Vikin kirjan ja olin sillee "Nyt heti luen tämän". Joo en lukenut :D Mutta jotenkin haluan ehtiä lukea tuon sarjan 2 ensimmäistä osaa, että voin innolla odottaa syksyllä ilmestyvää päätöstä :D

   Poista
 3. Näistä moni on mullakin lukulistalla, kunhan vain saisi sen lukuinnostuksen taas päälle kunnolla! En kestä tätä jumitusta, joka on nyt ollut enemmän ja vähemmän 2 vuotta päällä :'( Mulla on niin monet ya-kirjat lukematta, jotka kaikki muut on jo lukenut, että het oikein ärsyttää olla niin jälkeenjäänyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, ihan kamalaa tuollainen ! =( Toivottavasti pääsisit jo pian eroon jumituksesta! Kyllä on itsellänikin monen monta sellaista kirjaa lukematta joista ajattelen, että kaikki muut ovat jo lukeneet :D

   Poista
 4. Mä oon pari kertaa mokannut ja haalinut useamman osan jotain sarjaa ennen ensimmäisen kirjan lukemista ja nyt sitten mietin, että mihin nuo surkeat opukset heivaisin pois ärsyttämästä XD Tosin jos kirjailija on tuttu ja hyväksi havaittu, niin todennäköisesti myös uusi sarja on hyvä ^^ Ja Belles on muuten ainakin lukemisen arvoinen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Köhköh, en ollut lukenut Maasia kuin 30 sivua kun päätin tilata tuon trilogian itselleni (päätökseen vaikutti myös, että kovakantiset oli tyyliin 11€ kpl, eli ihan naurettavan halpoja). :D Belles vaikuttaa kyllä just sellaiselta mistä tulen pitämään! 8)

   Poista
 5. MAAS MAAS MAAS MAAS MAAS <3 Carry On on myös ihana. Mua kiinnostaa toi Eliza and Her Monsters, kiinnostaa kuulla sun mietteet siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ää haluun lukee nuo kaikki heti!!! :D<3 Toivon, et ehin viimeistään mun 3 viikon kesälomalla lukemaan kunnolla!

   Poista

Kiitos kommentista ! :)