maanantai 31. lokakuuta 2016

LOKAKUUN KOOSTE & HALLOWEEN-LUKUHAASTEEN KOONTIAlkaa naurattamaan näiden kuukauden koosteiden aloittaminen. Tuntuu, että kesäloman jälkeen kaikki kuukaudet ovat menneet samalla kaavalla. :D Lokakuukin meni taas työn touhussa. Koko kuukauden aikana ei ollut kertaakaan kahta vapaapäivää putkeen. Olen hieman loppu. Onneksi tämän iltavuoron jälkeen on vihdoin kaksi vapaata!

Lokakuussa oli tarkoitus lukea kaikki Potterit loppuun, epäonnistuin siinä. Oli tarkoitus myös lukea monen monta kirjaa ja epäonnistuin siinäkin. Noh näitä sattuu! Tuli katsottua muutamia elokuvia; Zootropolis näin viimeisimmäksi ja se oli hauska! Suosittelen jos Disneyn animaatiot nappaa! Katsoin myös Game of Thronesin kaudet 4-6 ja voi jumpe, en malttaisi odottaa seuraavaa kautta! Gilmoren tytöissä olen menossa 5 kauden alussa. Tätä menoa tulee kiire, jos meinaan ehtiä katsomaan 3 kautta ennen uusien jaksojen ilmestymistä! Odotan noita uusia jaksoja nyt vielä enemmän, kun näin uuden trailerin. TÄSSÄ LINKKI TRAILERIIN !

Lokakuussa luettua:

1. Kerstin Gier: Safiirinsini (Rakkaus ei katso aikaa #2, 5.10)
2. J.K. Rowling: Harry Potter ja Feeniksin kilta (Harry Potter #5,, 31.10)

Yhteensä: 2 kirjaa / 1410 sivua

2 käännöskirjallisuutta
2 suomeksi
1 omasta hyllystä
1 kirjastolaina

Oli suuret suunnitelmat ja haaveet Halloween-haasteen suorittamiseen. Jos vain aikaa lukemiselle olisi ollut enemmän, olisin varmasti onnistunut paremmin haastetta toteuttamaankin. Tuli nyt kuitenkin käytyä omaa kirjahyllyä läpi ja selvitettyä mitkä hyllyni kirjoista kuuluvat Halloween genreen.

Safiirinsini sopi haasteeseen, sillä kirja sisälsi haamuja! Potteria tuskin tarvitsee perustella, miksi se sopi haasteeseen. Bloggailen näistä kirjoista tarkemmin myöhemmin.

Marraskuulle on suunnitelmissa jättää Potterit hetkeksi sivuun jos maltan ja lukea omaan hyllyyn kertyneitä englanninkielisiä kirjoja. Löytyy paljon sarjojen ensimmäisiä osia, mutta myös yksittäisiä teoksia. Näitä lukemalla tiedänpähän vähän mitä voin tuoda Lontoosta itselleni tuliaisiksi ;) 29 päivää niin matka kohti Lontoota voi alkaa!
4 kommenttia :

 1. Uu, onkos suunnitteilla käydä Potter -studiolla? Oma haaveeni ollut jo useamman vuoden... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan taas ollaan menossa :D vaikka kävinkin vuosi sitten :D käymisen arvoinen paikka :)

   Poista
 2. Kutkuttavaa matkan odotusta!
  Tiia

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ! :)