keskiviikko 25. tammikuuta 2017

#HYLLYNLÄMMITTÄJÄ


#Hyllynlämmittäjä haaste lähti käyntiin Sivumennen-podcastista. Pari päivää seurasin Twitterissä ja Instagramissa kun muut listasivat 12 oman hyllyn kirjaa, jotka yrittävät lukea seuraavan 12 kuukauden aikana. En tietenkään voinut olla ottamatta osaa tähän, koska rakastan erilaisia TBR-listoja, sekä muutenkin LISTOJA. :D

Helppoa kirjojen valitseminen ei ollut. Kun lukemattomia on reilusti yli 100 hyllyssä, iskee vastaan valinnan vaikeus. Pyrin kuitenkin valitsemaan kirjoja, jotka eivät ole niitä juuri ostettuja ja joiden lukemista olen miettinyt jo kauempaa, mutta vielä en ole niihin onnistunut tarttumaan. Päätin myös tehdä tämän erillisen postauksen, etteivät nämä kirjat jää aivan unholaan!

12 KIRJAA 12 KUUKAUTTA

1. Jody Revenson - Harry Potter: Suuri hahmo kirja
2. Philip Pullman - Kultainen kompassi
3. Rainbow Rowell - Eleanor & Park
4. Elina Pitkäkangas - Kuura
5. Tommi Kinnunen - Neljäntienristeys
6. Riikka Pulkkinen - Totta
7. Sarah J. Maas - Thorne of Glass
8. Gayle Forman - Just One Day
9. E. Lockhart - We Were Liars
10. Emma Donoghue - Huone
11. Anthony Doerr - Kaikki se valo jota emme näe
12. E.L. James - Fifty Shades: Sidottu
6 kommenttia :

 1. Tämä on hauska "haaste", mutta itse jätän väliin - no kuten 10 oman hyllyn himotuimman kanssa on käynyt selväksi, niin lukusuunnitelmani eivät lähes koskaan pidä :D

  Twitterissä jo mainitsinkin, mutta mainitaan nyt uudelleen, että sulla on vaikka mitä herkkuja tuossa pinossa. Neljäntienristeys on hyvä, Eleanor & Park on IHANA, We Were Liars oli nopea lukea, Huone koukutti ja no, Pulkkisen kirja ei täysillä iskenyt, mutta oli ehdottomasti lukemisen arvoinen.

  Jään seurailemaan miten haasteesi etenee näiden suhteen! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D oon kyllä itsekin ihan surkea haasteiden kanssa.. Mut aina pitää yrittää. Ajattelin nyt ihan tietoisesti lukea näitä kirjoja, eikä näistä kaikki edes ole sellaisia jotka houkuttelee älyttömästi :'D esim. Fifty Shades :'DD (mutta sain sen poikaystävältä vuosi sitten joululahjaksi, joten pakko lukea joskus :DDD). 10 oman hyllyn himotuinta tosiaan on sellaisia mitkä jää melkein heti unholaan, mutta on listaa tehdessä sellaisia mihin tekisi mieli tarttua heti!
   Odotan kyllä varsinkin Eleanor & Parkia, Kuuraa sekä Huonetta älyttömästi! :)

   Saa nähdä kuinka onnistun.. Epäilen kyllä hieman itseäni :D

   Poista
 2. Mäkin haluaisin lukea Kinnusen ja Pullmanin kirjat tänä vuonna, tosin Pullmanin englanniksi ja koko trilogian ;-) Näistä Totta ja Huone on ihan älyttömän hyviä, suosittelen!! <3 Eleanor&Park ja Throne of Glass on myös tosi hyviä, mutta älä lannistu jos Throne of Glass ei ihan lähde, se paranee tokassa ja kolmannessa kirjassa hurjasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ää se sinun Pullmanin trilogian painos<3 ihailin sitä Lontoon kirjakaupassa :D En raaskinut ostaa, koska omistan trilogian kokonaan jo suomeksi :D
   Näin olen Throne of Glassista kuullut.. Pitää yrittää olla lannistumatta! :D

   Poista
 3. Kultainen kompassi on rakkautta <3 Tosin, olen lukenut kirjat viimeksi ööh yli kymmenen vuotta sitten(?!?), joten muistikuvat ovat kyllä jo hatarat. Huone on myös ihana :) Throne of Glassin lainasin viime vuonna, mutta vaan jäi jotenkin lukematta. Joskus yritän uudelleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon joskus monta vuotta sitten nähnyt elokuvan Kultaisesta kompassista, mutta en muista siitä kyllä yhtään mitään. :D Odotan kyllä innolla, että pääsen trilogian lukemaan :) Huoneelle on myös kovat odotukset! Throne of Glass kiinnostaa myös hurjasti!

   Poista

Kiitos kommentista ! :)