maanantai 2. tammikuuta 2017

BLACK FRIDAYN & LONTOON OSTOKSET !

En olekaan aikoihin kertonut blogin puolella kirjaostoksistani. Ehkä toisaalta ihan hyvä niin, sillä olen ostellut kirjoja aivan liikaa viimeisen vuoden aikana. :D Nyt kuitenkin tulin kuvanneeksi Black Fridayn ostokset sekä Lontoon tuliaiset itselleni! Ja tosiaan kuvat on otettu surkealla puhelimeni kameralla (ja tämän lisäksi Blogger jotenkin aina onnistuu saamaan kuvistani vielä epätarkemman näköisiä kuin ne oikeasti ovat).

Ensiksi Black Friday, joka on itselleni kirjojen ostamisen suhteen yksi odotetuimmista päivistä vuodessa. Lähti aivan lapasesta tänä vuonna, mutta ei kyllä yllättänyt. :D

J.K. Rowling & Jim Kay - Harry Potter ja salaisuuksien kammio
J.K. Rowling - Kaikki seitsemän Potteria englanniksi

Näitä tuskin tarvitsee perustella. Jokainen tietää, että Potterit .


Marissa Meyer - Winter
George R.R. Martin - Kuninkaiden koitos


Leigh Bardugo - Six of Crows
Tahereh Mafi - Furthermore
Naomi Novik - Uprooted


Lontoo oli aivan ihana taas. Pelkkää rakkautta koko kaupunki. Ja ne kirjakaupat<3 Voi, miksi Suomessa ei voi olla niin ihania kirjakauppoja kuin Lontoossa? Olisin voinut viettää niissä monta tuntia, mutta en halunnut koetella poikaystäväni hermoja. :D Suuria ostoksia en tehnyt, sillä eipä niitä olisi enempää mahtunut matkalaukkuun mukaan.


V.E. Schwab - A Darker Shade of Magic
Sarah Pinborough - 13 Minutes
Nicola Yoon - The Sun Is Also a Star


Siinäpä ne 2016 vuoden viimeiset kirjaostokset. Nyt alkoi sitten taas kirjojen ostolakko. Tällä kertaa yritän tosissani! I promise.

6 kommenttia :

 1. Hienot viimeiset ostokset ennen lakkoa :D Meiltä ei mitkään lakot kyllä onnistuisi, hah.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään :D Annan itselleni luvan ostaa ns. pakolliset kirjat esim. Joidenkin sarjojen jatko-osat :D mutta yritän nyt kuitenkin koko tammi-helmikuun olla ostamatta yhtään kirjaa :D

   Poista
 2. Kivoja ostoksia! Tuossa Yoonin kirjassa on aivan ihana kansi <3

  Mä en löytänyt black fridaysta mitään, en kyllä oikein kunnolla etsinytkään, kun pelkäsin että sitten pian lähtee ihan lapasesta :D Mutta on kyllä kirjojen hankkiminen nyt muutenkin ollut viime vuonna ihan mahotonta kun asiaan on kiinnittänyt huomiota, hups.

  Hyvää tätä vuotta sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yoonin kansi on nätti, samoin tuo Uprootedin kansi (tosin näkyy huonosti tuossa kuvassa).

   Hyödynsin Black Fridayna oikeastaan -20% alennukset Adlibrikselta ja Cdonilta :) Varsinkin nuo englanninkieliset kirjat ovat todella harvoin tarjouksessa :)

   Itselläni on reilusti yli puolet oman hyllyn kirjoista lukematta.. Varmaan selkeyttää jos kurkkaa tuonne minun "kirjahyllyni" välilehteen :DD siksi pitää asettaa jonkin näköistä lakkoa ja harkita tuota kirjojen ostamista.. :D

   Kiitos, ja hyvää tätä vuotta siullekkii! :)

   Poista
 3. Uprooted on alkanut pikkuhiljaa kiinnostaa monien kehujen jälkeen!

  Lontoo ei ole itselleni ykkösmatkakohde (en tiedä, miksei se niin kamalasti kiinnosta), mutta ne kirjakaupat, niiden vuoksi voisin lähteä vaikka heti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuosi sitten matkustin Lontooseen ihan vain, koska halusin Harry Potterin Studiolle :D Siinä samaisella reissulla ihan vanhingossa rakastuin koko kaupunkiin :D Eli alunperin ei minuakaan itse kaupunki vetänyt puoleensa :)

   Poista

Kiitos kommentista ! :)